Throwback

Jag började sy fast knappar på min klänning igår och jag tog lite kort på det som jag tänkte dela här men sedan kände jag bara att NAJ jag vill hellre dela en bild från en glad och varm sommar och medeltidsvecka, när jag var glad och allt var bra. Bättre så! Knappar kan vi titta på vilken annan dag som helst.

Jag är helt okej idag också. Veckan pendlar upp och ner, men solen skiner idag, jag har gått en mil (ÄNTLIGEN, tå-djävel!) och vi skall äta tårta på lunchen för att tacka av vårt trogna släp efter lång och god tjänst. Släpet är alltså verkligen ett släp, det är inte en omskrivning för en person av något slag :D Ikväll skall jag sy vidare, så jag har saker att sysselsätta mig med. Jag bara önskar att jag slapp vara orolig hela tiden, men just nu hanterar jag det ganska bra ändå.

Arbetsdagen inleddes med att jag fick bära ner en massa bös från vinden, och sedan få feedback från min chef om HUR man bör uttala bös för tydligen är mitt gotländska ö inte godkänt. ”Du visste vad du gav dig in på när du anställde en gotländska!” sade jag och sedan gick jag och köpte tårta. Dagen kommer dock att gå väldigt långsamt, men jag har med mig så att jag kan göra 35 knappar till så öh. Det löser sig. Det är i alla fall ljust ute, det gör så stor skillnad.

Insåg igår att lajvet kommer att avslutas den 19 juli. 19 juli 2020 är det 15 år sedan min syster dog. Detta blir …spännande. Med tanke på hur trasig jag brukar vara kring de dagarna varje år såååå känns det ju jättekul att jag skall behöva utsätta intet ont anande lajvarkompisar för mitt mest bräckliga lilla jag. Host. MEN jag och Frans skall ha en plan B ifall det verkligen krackelerar helt och det finns ju människor jag kan få en kram av om det behövs. Vem vet, kanske lajv på Annas dödsdag är precis vad jag faktiskt behöver för att inte bryta ihop fullständigt? Det märker vi! Allt blir bra kompis!

Men ja. Torsdag. Världens långsammaste vecka. Humöret pendlar upp och ner. Jag ser fram emot helg fast jag inte direkt har något att göra. Sova, antar jag. Ta en promenad. Kanske göra någon form av matsäck och gå upp till Vättlefjäll och chilla där ett par timmar? Vi får se.

Ha en fin dag!