Nästan där…

Gårdagens fixande av klänningen; syr fast linnekanter vid öppningen på framsidan, så att yllet inte brister när jag sätter knappar och knapphål sedan :) Det blir bra! Jag myste lite över hur bra jag är på att sy ibland, haha. Betänk nu dock att jag inte RIKTIGT har kommit in i ”ARGH JAG HATAR ALLT”-fasen än, för då lär jag ju hata allt jag gjort hittills osv.

Mitt i sömmandet hörde Camilla av sig och ville ses på Hyttan så jag knödde ner klänningen och alla små sybehör i en påse och gick dit. Det blev två glas vin, bra progress med klänningen och en massa bra snack = SÅ BRA GREJ. Behövde detta!

Idag är jag trött men annars vid gott humör. Fick en väldigt lätt panikattack imorse när jag var med Martin hos läkaren och satt i väntrummet på Bohuspraktiken för sist jag var där låg Martin och svävade mellan liv och död och jag försökte förtvivlat bli sjukskriven. Det var konstigt. Martin höll mig i handen och klappade mig på huvudet och förstod att jag hade en liten jobbig period just då, och efter mötet med läkaren så kändes det klart bättre. Vi vet nu att så länge Folkhälsomyndigheten (eller vad de heter) säger att anhöriga till riskpersoner skall hållas i karantän så är det ingen fara att jag är ute och jobbar, så länge jag fortsätter att tvätta händerna + inte vidröra människor. Det kan också vara en bra grej att fixa cykeln så att jag kan undvika kollektivtrafiken, men jag har också 25 dagar kvar på åkkortet så inte jättepepp på att låta det rinna ut i sanden. Jag vet inteeee vi får se.

Idag skall jag bara sy och chilla. Planen är att börja sätta knappar i klänningen för innan knäppningen är klar kan jag inte justera ryggen och då står allt still, så ja. Imorgon lär jag ju vara i den tidigare nämnda ”ARGH JAG HATAR ALLT”-fasen så ni kan ju vara beredda på att det eventuellt kommer att drypa av fucking AVSKY här :P

Handledarkurs om en timme, hemgång om två timmar, sedan sy och chilla. Det blir bra. Allt löser sig. Jag intalar mig detta hela tiden: Allt kommer att lösa sig. Jag kan inte leva ifall jag tror att det inte blir så.

Vi får se.

ha en fin dag!