Blasfemi

Jag blir fucking TOKIG på tekniken här hemma just nu. Datorn tar 20 minuter på sig att boota och när man ÄNTLIGEN har fått igång webbläsaren så hänger sig hela skiten. Väntade tålmodigt i en kvart, hamrade sedan ctrl+alt+delete och när inget hänt på en halvtimme blev det norsk avstängning. Mot allt hopp försökte jag upprätta en wifi-connection mellan telefonen och kameran men den funktionen har ju inget fungerat sedan typ förra hösten så det gick ju såklart inte heller. Allt jag ville var att få dela med mig av de bilder jag tog på min vegvísir uppe runt sjön i förmiddags :(

Eftermiddagen har spenderats hemma hos Eva där jag byggt brynja och vi har snackat skit. Finaste vännen <3 Det är så himla fint att plötsligt bo så nära att vi kan få UMGÅS. Vi har nu planerat en photoshoot i skogen + en filmkväll (för att se the Mummy 2 + Event Horizon — den första för att jag inte sett, den andra för att hon inte sett :)) och wheee.

Men ja. Just nu: frustrerad. The Omnissiah kan slänga sig i väggen :( Ingen djävla olja for the machine God här hemma kan jag ju säga! ROSTA DITT HÄRKE!

Host.

Nåväl. Det har varit en bra vecka! Har fina planer för den kommande veckan också! Eller vad sägs om öl med Eva, middag med Martin och burleskklubb med stiliga vänner..? Mer om detta i veckan!

Jag får dela mina fina vegvísir-bilder imorgon istället. Ni kan ju se fram emot ett par snygga bilder på mitt fina smycke i höstmiljö på Instagram imorgon :)

Ha en fin kväll!