Kompassen

Sådär ja — NU har jag kunnat dela med mig av en bunt av mina vegvísir-bilder på instagram! Woo!

Lugn dag hittills. Tågen går enligt normal tidtabell igen så rusningstrafiken är som den skall numera (yay), så det blev en promenad via Örgryte idag utan att behöva stressa runt :) Förmiddagen har mest gått åt till att hjälpa Ingemar att beställa/skriva ut kurslitteratur för den kurs han skall gå nu under hösten för att ta över efter Carina som utbildningsledare, och nu är första vågen elever efter lunchen ute och kör :)

Mina lördagsplaner blev ändrade, så istället för Tip the Velvet skall jag STORSTÄDA hemma för Martin skulle åka iväg en stund under dagen och vi vet ju alla att det är min absoluta favoritstund för städning :D Sitter redan och funderar på ifall jag behöver köpa hem någon form av rengöringsspray och så vidare haha :D Kanske dags att göra en ny städplaylist..? Den gamla börjar bli lite uttjatad. Heck, just nu börjar ALLA mina playlists bli uttjatade. Jag försöker fylla på med ny musik när det går men när jag spelar musik i receptionen hela dagarna så är det ju ganska begränsat vad man kan lyssna på — tysk skrik-black metal är ju inte riktigt något jag kommer undan med här, om vi säger så. När jag promenerar vill jag helst lyssna på poddar eller på mina redan etablerade playlists, så det är inte heller en stund för att hitta ny musik. Behöver hitta in i en rutin för lite ny musik tror jag — på Procera blev det ju en hel del playlist-radio och liknande och då hittade man mycket ny musik :)

Vi har tyvärr fått ställa in planerna på att hälsa på pappa till jul. Spisen har pajat och Martins bil är trasig så det finns liksom inte pengar till detta just nu :< Får se ifall vi kan åka dit till våren istället — flyget brukar generellt vara lite billigare om man INTE åker mitt under årets största flyghögtid, liksom.

Okej, det var allt for now! Ha en fin dag! :)