Produktivitet

Det är bara tisdag förmiddag, men jag har ändå åstadkommit så mycket bra den här veckan hittills. Det var bra att få tvättat igår, och jag städade av i köket och fixade ett par lunchlådor while at it. Jag har öppnat ett par brev jag dragit mig lite för och jag har hört av mig till människor jag har behövt prata med om grejer men också dragit mig för. Det känns bra. Ibland klarar jag ju faktiskt av att lajva vuxen, också! :)

Hösten lurar i luften och jag är himla nöjd. Imorse på väg till jobbet lyssnade jag på playlisten ”Dina sommarminnen” som Spotify genererat åt mig och hade väldigt kul åt att cirka ALLA låtar är höstlåtar. Skulle jag inte minnas sommaren..?
Å andra sidan ligger jag cirka alltid en säsong för tidigt med min musik. På sommaren lyssnar jag på höstmusik och ser fram emot hösten; på hösten poppar jag julmusik och på våren är det sommarmusik för fulla muggar, haha :D Kanske inte så konstigt att Spotify blir förvirrat.

Jag har bokat ny tvättid på lördag och tänkte främst köra lakan och handdukar då, så har jag renbäddat i sängen efter att jag fått städa färdigt :D Jag planerar även att äta chips till lunch! Chips till middag är ju classic, men jag tror att jag hellre vill käka chips medan jag städar och fnular. VIKTIG INFORMATION, tydligen! :P

Om två dagar firar jag ett år på trafikskolan (whee!) och nu cirka vilken dag som helst så firar jag ju öh 13 år sedan jag flyttade från Gotland. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för en liten lvl 22 Carina! :)

Vad mycket som ändå hänt i mitt liv sedan dess? Vad mycket folk jag träffat! Martin! Martin är mitt bästa, någonsin. Det där kapitlet som utspelade sig före Martin kan man bara snabbt bläddra igenom och sedan strunta i, det är mitt nuvarande kapitel som ju faktiskt spelar roll <3

OKEJ ha en bra dag!