Nattens barn

…såhär såg jag ut för en vecka sedan idag! Det var onsdag (duh!), jag var bakis som ett djävla as (trodde en stund att jag skulle dö, typ) och gick ut och lyssnade på Corvus Corax när de spelade i Sankt Lars ruin trots att jag var helt galet skakis. Sedan drack jag två öl och kom hem mitt i natten igen, men sov gott och vaknade HELT OKEJ på torsdagen så yay för efterklokhet! :P

Looken ovan är ju den berömda Dracula Rydén — namngiven efter en märklig autocorrect min telefon fick för sig när jag glatt skrev att jag var den fjärde draculabruden. SÅ SKALL DET VARA. Så det är mitt namn numera. Dracula Rydén!

Lagade paj till lunchlådor när jag kom hem igår kväll och sedan började jag bygga :D Har med mig lite ringar jag öppnar under lugna stunder i receptionen idag, så kan jag bygga lite snabbare när jag kommer hem sedan :) Idag skall jag dock ta en öl med mamma efter jobbet, så får se när jag är hemma :D TROR inte att det blir så himla sent, men det är ett tag sedan vi sågs sist så det finns väl en del att avhandla, som man säger :)

Promenerade till jobbet imorse så det var ju en lagom promenad på 1,5 mil. Jag inser att jag nog blivit lite skadad i promenerandet för jag vet inte längre vad som räknas som en långpromenad och ej. Är femton kilometer en långpromenad? Vad är en kort promenad? De två kilometer som är mellan stationen och kontoret känns ju inte ens som en sträcka, liksom.

Jag saknar att springa, men min stukade fot gör fortfarande ont. Jag lyckades ju (SÅKLART) knixa till den igen när jag fick för mig att dansa i en sluttning på medeltidsveckan för jag är dum i huvudet like that, så den spänner och värker fortfarande. Jag kan stödja på den utan problem och den är inte röd, och det är bara i vissa vinklar den gör ont, men jag vågar verkligen inte springa på den ännu. Suck. VARFÖR måste jag skada mig när det går som allra bäst för mig? Det känns dumt och orättvist, men det finns väl någon form av gudomlig rättvisa (??) i det antar jag. Vet inte. Surar lite, men ja.

OKEJ. Ha en bra dag! Jag återkommer imorgon med morgondagens förra veckas outfit! Öh. Det är rimligt i mitt huvud! Hejdå!