Tanzen mit Musik

Min look för en vecka sedan! Torsdag var dansparty på stranden efter en konsert med Katten Skogmans Orkester och jag blev raggad på av UNGDOMAR 26 år gamla wtf. Den enes raggteknik gick ut på att flera gånger förfärat utbrista ”men du ser inte UT att vara 35!!” och sedan kalla mig ”damen” så öh ja. Inte ens om jag hade varit single and out to mingle så hade det varit en grej haha

Danspartyt drevs av en svartklädd man i riddarhjälm som satt och höll upp en förstärkare i sann Say Anything-anda. Festen inleddes med cirka endast Disneylåtar (groan) men sedan blev det lite Abba och annat. Öh. Mycket ungdomsmusik, men vi 30-plussare fick också in ett par låtar i playlisten så ENDÅ BRA.

 

Tidigare på dagen såg jag ut såhär:

Marknadslook med extra smickrande spegling i kran! Detta hade jag på mig när jag gick på marknaden och handlade lite smycken och shit. Köpte en vegvísir som jag har kring halsen på den övre bilden; lyckades tydligen köpa den framför en tant som FUNDERADE och som sedan blev jättepassiv-aggressiv över hela grejen så så fort jag betalat och fått smycket i min korg gick jag därifrån pga Stämningen™. Sjukt nöjd med mitt halsband, dock! :)

Köpte även tyg och pärlor till en framtida vikingadräkt, en djävla massa snörning, en snygg ring, nya örhängen (syns också på bilden)… Jag gillar medeltidsmarknaden :3

Igår var jag på Ostindiska Ölkompaniet med mamma efter jobbet och tog två öl, och sedan åkte jag hem till Surte och hängde lite med Martin och Puh på Hyttan :) En bra kväll!

Idag har jag inga planer mer än att BYGGA RINGBRYNJA vilket ju såklart är den BÄSTA planen, faktiskt :D

OKEJ HA EN BRA DAG HEJDÅ