Kommer inte Snövit snart?

Så var det onsdag :) Vilken tur att ni har mig som berättar för er vilken dag det är så att ni inte tappar bort er i kalendern :P

Alla räkningar är betalda och klara och det firade jag med att köpa en baddräkt från Kina, tydligen. Tror inte ens att den kommer att passa, men den var dinosauriemönstrad så jag hade faktiskt inget val. Det var lag på att köpa den!

Idag skall jag springa! Just nu är det mulet men smällvarmt och klibbigt ute, så vi får se hur skönt det blir att springa i den här hettan ikväll. Får göra som i måndags och vänta och se om det svalnar lite under kvällen; så länge jag försöker somna vid elva så har jag ju inga egentliga begränsningar i det där.

Vädret gör mig seg. Trött. Jag ligger mest och läser på kvällarna just nu, bortsett från när jag promenerar/springer, det vill säga. Men det finns ju en tjusning i det med. Man måste inte ha så mycket om sig och kring sig, hela tiden. Och jag har ju att sy, om jag nu skulle vilja göra något mer avancerat än vända blad :P

Skall tvätta imorgon så eventuellt passar jag på att sy mellan varven där också. Om jag bara fixar färdigt de här sömmarna jag ville ändra så får jag ju börja med det ROLIGA sedan, ju! Det vill säga …handsömnaden! Kan se på tv (eller MovieBitches!) och dricka vin och pilla med nålar och spinna över hur fint det blir. Jag är ju faktiskt bra på att sy, ändå. (VILKEN SKILL!)

Igår satte vi fröer för timjan och gräslök och vi har väl varit och kikat i vårt lilla växthus typ femtio gånger sedan dess men det har ju såklart inte HÄNT något än :D Vi är båda lite för otåliga där, men det är en fin liten pepp att ha, ändå :)

Onsdagar – Mittwoch – markerar att halva veckan har gått och det är relativt korrekt så som jag jobbar just nu. Eftersom fredagar mest är ”skura golvet och ta ut soporna och vänta på att klockan skall gå” så har jag lite inofficiell torsdag idag. En hittills lugn dag, för den delen. Förra veckan var onsdagen kaos och jag grät och sedan drack jag öl och allt blev bättre igen. Vilken dag. Vilken VECKA. Den här veckan har bortsett från måndagen varit så väldigt mycket bättre. Så skönt det är, att det finns både ups and downs. Det är alldeles för trist ifall man bara haft panik på jobbet hela dagarna, faktiskt.

Den här månaden känns just NU som att den är ekonomiskt stabil, vilket är skönt. Jag har ett par utgifter — bland annat är det dags att boka resa till Medeltidsveckan, men det klarar jag :) Iiiih Visby! Måste peta på Frida på fredag och dubbelkolla att jag fortfarande har boende, och sedan måste jag ju såklart faktiskt prata med hennes föräldrar också och styra upp vad som gäller kring det hela :) DET BLIR BRA.

Nu skall jag jobba vidare! Ha en fin dag <3