En sommardag

Riskettan är i full gång och det är sådant himla liv här just nu, men det verkar vara en bra grupp och det är ändå skönt.

Tisdag! Mycket bättre dag än igår! Idag har jag alla fyra lärarna på plats, vilket är väldigt skönt. Hade till och med Ingemar i receptionen en stund, vilket var bra because reasons. En viss oro över att han skall vara borta i två veckor, men så länge inget oförutsätt händer så kommer det att gå bra. Vi har varit utan honom förut! :)

Tisdagsplanen är en promenad på hemvägen och sedan fortsätta med klänningen. Jag sprang igår och hujedamig vad skönt det var att få springa av sig lite efter den arbetsdagen. På grund av värmen så låg jag på sängen en stund och läste och DET VAR BRA GREJ. Läste även efteråt. Läste ut första boken i Liveship Traders i förrgår och är mer än halvvägs genom bok två och jag känner mig liksom lite som mig själv igen? Har saknat att läsa :3 Borde köpa fler böcker. Borde läsa mer! :D

På torsdag skall jag tvätta och på fredag skall jag vara barnvakt. Imorgon skall jag springa. På lördag …sy klart, tänker jag. Ta det lugnt. Springa lite. Ta en promenad.

Jag saknar att simma :((

Det var väl cirka vad jag hade att komma med idag :D

Ha det!