Blommor och blad

Den här djävla DIMMAN som är mensvärk, alltså. Vad det tär på krafterna att ha ont. Huvudet är trött. Det går över om en stund, man får bara rida ut vågorna, men fy bubblan vad jag är trött på det.

Jag var ute och sprang imorse! Det blev inte så mycket mer än typ 3,5 kilometer eller något men det var fortfarande att springa — trots att benet fortfarande surar på mig. Enda gången på snart två veckor som benet känts BRA var efter att jag var och simmade i fredags, då hade jag en tids respit. Sedan började det mola igen. Jag vet inte vad jag har gjort med det? Jag trodde att jag råkat dra en muskel när jag klev upp och ner från stolar när jag skulle städa köksskåpen, men sådant har aldrig tidigare suttit i såhär länge, och i synnerhet inte utan att det liksom dalar lite. Värken har varit relativt konsekvent sedan dag ett, så jag vet inte vad det är för knasigheter som pågår i mitt ben. Det kanske håller på att ruttna och falla av? Vem vet.

Men ja, jag simmade i fredags! Det blev bara en halv kilometer men det är jag helt okej med. Fick ryck igår (söndag) och promenerade till Kongahälla (7 kilometer) och köpte en massa småflaskor med shampoo och två och en necessär som jag kan i badväskan. Tänker att jag skall utnyttja mitt friskvårdsbidrag och skaffa ett sådant där klippkort på badhuset så att man kommer iväg lite mer att simma, för jag tycker ju så mycket om det <3

Det känns som ett bra beslut! Jag tyckte om att simma när jag var igång med det förra året. Tänker att jag kan simma på fredagar när jag ändå slutar tidigt, och eventuellt kanske någon morgon hit och dit också när jag vaknar tidigt och är pigg nog :)

Sydde färdigt min knektskjorta i lördags men blev sur på hur den inte alls blev som jag ville, så jag sprättade upp hela skjortan, klippte bort en tredjedel av tyget och sydde en HELT ANNAN skjorta av det. Bättre så! Den nya blev bra. Följer samma princip som mönstret för den första men liksom utan att vara den första, haha. Nu skall jag bara våga gå ut och knekta också — jag tycker att jag ser så hemskt konstigt formad ut i min knektdräkt, trots att alla andra verkar tycka att den sitter bra. Varför är jag så knäpp i huvudet? INGEN VET.

Men ja.

Just nu planerar jag tydligen att sy vikingakläder också? Någon form av kreativ switch har uppenbarligen slagits på i skallen på mig för det enda jag gör&vill göra just nu är tydligen att sy, men det ÄR JU SÅ KUL. Fan vad jag saknat att skapa saker. Igår började jag till och med fundera över ifall man kanske kan lära sig lite läderhantverk? Vad kul att kunna göra egna bälten, väskor och typ …skor? Rustning? Sådant. :D En korsett vill jag ha. En läderkorsett.

OKEJ HA EN BRA DAG