Sol

Igår spöregnade det hela dagen men idag är det solsken och nästan varmt ute igen! Jag har med mig badkläder för jag tänkte gå och simma efter jobb. Jag hade även tänkt promenera hem, men jag tror att jag tar tåget hem och eventuellt tar en promenad ikväll istället, ifall benet inte fullständigt flippar ur av att jag simmar. Vi får se.

Igår köpte jag ett gummiband på Stadium och har redan flumtränat lite på kontoret, haha :D Insåg att jag kan göra en form av rodd med bandet så är himla nöjd över det. Vi får se hur mycket detta + simträningen känns i kroppen imorgon :D DET BLIR BRA. Jag saknar verkligen att gymma? Det finns ju ett gym i föreningen man kan få låna men man måste prata med någon för att få ett kort dit och jag har liksom inte fattat vem eller hur men jag får nog säga till Martin att vi måste fixa det så att jag kan få börja träna på riktigt. Hade varit så himla skönt att kunna gå dit en halvtimme då och då när man är uttråkad och understimulerad och vill få röra sig lite. Hantlar. Skivstång. Kettlebells. Jag behöver!

Hade finfint häng med Eva igår då vi satt i hennes lägenhet och drack te och sydde och lyssnade på Loreena McKennit och allt var så himla ”Gotland back in the days” och jag älskade det :D Behöver mer sådant häng. Vilken grej ändå att få bo såhär nära så fina människor?

Lägger pengar på hög för att kunna åka till pappa i december. Har förvarnat chefen också, som är helt okej med det. Det är väl mest bara att det skall bokas också..? Tror att jag och Martin får kika lite närmre på detta, kanske redan nu i helgen.

Meep! Bra liv just nu :)

Skjortan är nästan klar för att börja moddas, också. Får se ifall det går att modda den så att den blir som jag vill ha den, bara :P

HEJRÅ