Rain check

JAHA jag glömde ju tydligen att blogga igår så så kan det gå men jag hoppas att ni alla överlevde ändå trots bristen på mina ljuva ord ™.

Jag sprang imorse! Eller ja, sprang och sprang… jag försökte springa, det var väl inte riktigt detsamma som att faktiskt lyckas. 2,3 kilometer och sedan fick jag bara avbryta, för mitt ben gör så djävla ont?? Jag vet inte om jag skrev något om det här i veckan, men sedan förra torsdagen har jag lite problem med baksidan av låret på höger ben som smärtar och beter sig. Det känns när jag går. Och tro mig, det känns när jag springer :/ Fan också.

Hade storslagna planer för morgondagen tillsammans med Eva men det skall spöregna och då fungerar det ju inte alls att gå ett varv runt sjön och ta kort på medeltidskläder. Det blir istället impromptu pysselhäng hos henne, och sedan på kvällen skall jag vara barnvakt åt smågruset är tanken :) Skall se se ifall jag kanske kan få ordning på den där dumma skjortan och dess konstiga dimensioner imorgon då, faktiskt. Alltid bra med ett par extra ögon och en extra hjärna när man skall fundera över lösningar!

Eventuella planer för en öl med Camilla ikväll, annars skall jag slappa hemma + läsa tänkte jag. Plockade fram Live Ship Traders igår för att jag fick sådan där sakn, och det kändes fint att börja läsa även fast jag redan nu känner viss oro över de här lite jobbigare delarna, haha. En av mina favoritserier, men det finns ju alltid lite element man har svårare att hantera.

NÅVÄL. Ha en fin dag! Solen skiner men det drar djävligt snålt i blåsten.