Lejoninna

Jag fick ju alltså detta bälte av Rigmor som fått det av en väninna och sedan insett att det skulle kunna passa mig — #agree på den, det var verkligen good enough att chilla med på medeltidsveckan :) Problemet var bara att det var alldeles för stor — det satt inte i midjan som jag ville, snarare föll det liksom ÖVER höfterna så öh ja.

Det ligger en skomakare på Vår Gata i Stan så jag knallade ner till honom på lunchen igår för att se ifall han skulle kunna förkorta mitt bälte med typ 14-15 centimeter. Det var …en upplevelse. Jag fick vänta en stund pga han hade TAPPAT BORT ett par skor för kunden som var efter men fick gå före, lol. Lämnade bältet, fick inget kvitto eller något och han sade ”kom tillbaka i eftermiddag” så när lärarna hade rast så kubbade jag ner till skomakaren för att se ifall han var klar och om jag ens HADE ett bälte längre. Det var klart! Det passade! Se bild på bevis! Det har ett lejon på sig! Det är ju jättebra, faktiskt!

Jag är så himla TAGGAD på Medeltidsveckan så ni anar inte! Det är det enda jag tänker på just nu, haha :D Skall försöka spara så att jag har en liten resekassa att kunna köpa tyg osv för när jag är där, och kanske lite smycken och sånt. Och vin, såklart! Ingen medeltidsvecka utan vin! Men man köper en bib och så klarar man sig utan att behöva betala multum, så det är enkel greja.

Har ett paket på väg från Tyskland som jag verkligen hoppas skall komma snabbt — det är egentligen en hårnål, men jag skall se ifall den fungerar att hålla uppe kjolarna med i den fina hållaren jag fick av Robin förra året. Bästa grejen!

Imorgon är det en fredags-onsdag och jag skall ta en öl med Frans (Frenzzz) efter jobbet, är tanken. Får se hur dags det blir osv, men det blir bra :) Just nu är det ju till och med varmt ute, vilken grej!

Det var väl allt jag hade att säga idag hejdå o/