Brons

Vad är detta! Valde hon den bronsfärgade och därmed knappt synliga eyelinern igen? Den man målar dit med en PENSEL!? Ja precis, tjena, här är jag och mina lätt bronsade ögon.

Solen skiner! Det gjorde den inte i morse, och när jag var ute med vår flagga vid tio när vi skulle öppna så spöregnade det på mig. Men nu lyser allt varmt och gult här utanför och jag sitter och är sådär mysglad som man blir när solen skiner.

Jag sitter och förbereder inför kvällen och är just nu mest ganska TRÖTT. Jag var trött igår också, såpass trött att jag störtdäckade vid typ halv nio och blev väckt av Martin för att lägga mig tillrätta vid typ tio. Sedan sov jag natten igenom och var väl lite mer utvilad när jag vaknade imorse. Varför jag är sömnig just nu, det vete gudarna.

Jag som inte ens är ett hockeyfan men som skall på hockeymatch den 14/3 för att MamJan ville bjuda oss (Frölunda – Brynäs) fick just mamma att köpa en Brynäshoodie till mig. VEM ÄR JAG OCH VART HAR JAG GÖMT CARINA (fungerar inte riktigt lika bra i första person, hm)

Om cirka en timme skall jag gå över till Ica och köpa lite godis att stoppa i de goodie bags jag (och Sven!) har förberett inför kvällens teorigreja. Jag tänker mig typ 2-3 Rollokola eller något i varje påse — teoriboken är den stora stjärnan, godiset är mest en ”kolla vad vi är snälla!”-grej. Eller något. Att gå till Ica innebär I TEORIN att jag får komma ut i solen lite, men det är ett stort hus här utanför som på riktigt gör att i stort sett hela sträckan (~100 meter) ligger i skugga. Det är de där första tre metrarna över övergångsstället som just nu ligger och lapar ljus.

Men ja. Jag skall återgå till mina förberedelser — det dyker ju upp vanliga människor här hela tiden och vill ha hjälp också så jag bör försöka ligga steget före med detta så att jag hinner få det klart innan det är dags att stänga för dagen och gå iväg till lokalen där vi skall vara.

Ha en fin dag! Jag hoppas att ni har solsken också :)