Frühling

Solen skiner idag igen! Det var mulet hela förmiddagen, men nu har solen kämpat sig igenom de sista molnen och hela det gula huset mitt emot mig här lyser glatt upp dagen för oss alla. Woo!

Jag har sovit lite halvdant i nättras så sitter mest och gäspar bort dagen, men ibland blir det så också. Ikväll hoppar jag av tåget i Bohus och går hem, och sedan lägger jag mig nog ganska tidigt så att jag orkar med morgondagen också. Skall jobba över lite, så det krävs lite extra energi. Tror att jag skall köpa med mig en cola eller två (Zero såklart) och dricka under eftermiddagen + på kvällen, så håller jag mig kanske mänsklig också.

Jag har fått beviljat ledigt den 27/3 så allt är bra! Jag tvivlade ju aldrig på det, men det är ändå skönt att ha det bekräftat och infört i schemat :)

Jag och Eva skall gå och se Michale Graves när han spelar i Göteborg den 10/3! Vilken grej :D Jag har redan börjat fundera över vad jag skall ha på mig och vad jag skall göra med ansiktet. Jag har varit så sjukt förtjust i Michale ett bra tag nu, och är ju en av de där som är lika okej med Michale som med Danzig som frontman för Misfits. Det där som är kvar av Misfits idag däremot… Nä. Men ugh. Michale Graves! Så sjukt häftigt?? Himla taggad på detta.

Så ja, mars lutar åt att bli en bra månad. Härligt!

Jag behöver komma igång med att springa igen. Det är svårt när man har haft en seglivad förkylning i hasorna, men nu verkar jag äntligen vara *frisk*~ish igen, så det är väl dags att försöka börja springa igen. Onsdag, kanske? Ladda lite. Lägga fram kläder. TAGGA.

Vi får se :)

Ha en fin dag!