Fusion

Det här nya upplägget på WordPress som gör att det skall ta fucking fem minuter att ladda upp en bild och få den på rätt håll alltså… Skjut mig. Eller ännu hellre; skjut WordPress! Herregud.

Vi var ju alltså ute igår! Himla bra grej. Jag hade bokat bord åt oss på en mexikansk/koreansk fusion-restaurang och vi var så himla nöjda. Bra mat, bra atmosfär, helt okej personal även fast det emellanåt tog nästan fånigt lång tid att t.ex. få ett glas till Martin eller att få betala när vi var klara och tänkte hinna med tåget hem.

Våra förrätter; Mina avocado fries i förgrunden, Martins beef tartar i bakgrunden. Båda var sjukt goda! Jag velade mellan båda dessa men eftersom Martin tog kötträtten så tog jag den andra så fick jag smaka båda ändå ju :)

Jag tog bräserad oxkind i steamed pancakes till varmrätt, Martin tog musslor. Vi tog även in 2 (TVÅ) side dishes pga trodde att de skulle vara ganska små; kim chi fries med en grön vitlökssås samt fried rice med ägg. Oops? Bordet var fullt av mat. Vi konstaterade efteråt att om man tar förrätt behöver man INTE komplettera med side dishes; skippar man förrätten kan det dock vara kul addendum.

Väldigt estetiskt tilltalande mat! Väldigt gott också! :)

Fun fact: Tog in en GT fast jag egentligen inte alls gillar GT. Denna var god! Lemonade tonic istället för vanlig tonic, vilket mest var friskt och syrligt. ”Fräscht!” som vår kypare gärna upprepade.

Efter avslutad måltid och avslutad betalning så rultade vi iväg till tåget som vi hann med med ett par minuter till godo. Vi bestämde oss för att kika införbi Hyttan på vägen hem, och tog två glas vin/öl där innan vi gick hem efter en stunds konverserande med Tony.

Tydligen har fyllon i baren svårt att tro att jag lyssnar på Iron Maiden. Wtf? Han som höll på att muppa om det höll på att få slag när jag sade att jag fan sett dem live två gånger. ”Vaaaa!” um ja. Jag förstår inte konstigheten. Gubbar och alkohol alltså -_-’

Idag tog jag en promenad till Gamlestaden och tog sedan tåget hem, och vi har just tittat lite på Ullared och ätit turkisk mat så nu halvsover Martin på soffan framför någon väldigt högljudd actionserie och jag sitter med hörlurar på och lyssnar på musik och chillar. Jag skall dock strax ställa mig och diska så att det är rent i köket när Martin skall göra lunchlådor åt oss inför kommande vecka. Söndagsnöjet, ändå <3

Ha en fin dag! :)