Ladingsdinglu

Solen skiner och det är helt otroligt fint väder just nu! Ändå sitter jag här och gäspar och är så trött i huvudet att jag nästan vill gråta. Varförrrrrr? Misstänker någon form av ladingsdinglu, men jag vetefan. Har väl hamnat i kläm mellan årstider, antar jag.

Det är onsdag och om ett par timmar har vi handledarkurs. För en gångs skull ser det ut att kunna bli en riktigt enkel incheckning pga i stort sett alla har betalat i förväg, så det är bara tre personer som skall behöva betala ikväll = ALLT GÅR SNABBT. Kommer ändå att vara trött. Det är tydligen så min vardag ser ut, numera.

Imorgon skall jag ÄNTLIGEN få tummen ur och hämta min ölbeställning inne på Nordstan. På lördag ställs burkarna ut i affären, så jag har verkligen skjutit på detta till sista sekund. Så går det när ekonomin inte är helt som man vill — jag ville veta att jag hade råd att ta med Martin ut förra helgen innan jag lade de pengarna på öl :)

Just nu en lite småmärklig pepp inför kommande vår då jag har tänkt mig att räta upp ekonomin rejält. Bli skuldfri, fixa hålet på sparkontot… Det blir bra. Vi skall ju även kika på ifall vi möjligen kan lösa ett lånelöfte så att vi kan titta på ny lägenhet på RIKTIGT, så då känns det bra att ha lite stabilare golv att stå på vad gäller vad man har på banken, helt enkelt.

Nåväl. Strax dags att göra i ordning mackor och ställa fram fika/godis inför kvällens kurs. Skönt att vara klar med saker i god tid — igår var det lite stressigt på slutet för att jag var tvungen att hinna med tiotusen saker samtidigt.

För övrigt har jag väldigt svårt för folk som skriver ”dax” istället för dags.

HEJDÅ!