Ändå bra

För vad som kändes som för första gången på evigheter så blev det en promenad imorse. Fint! Hann även inom Ica för att köpa lite grejer inför kvällens förberedande av lunchlådor, dvs pajdeg + creme fraiche. Yes box, jag skall göra tacopaj! …på det lata sättet. Also, i en kakform pga har ingen pajform men det LÖSER SIG KOMPIS.

Sov som ett as i nättras. Kunde inte somna på väldigt länge pga fucking torrhosta. Ikväll skall jag försöka ta bisolvon ett par timmar innan sänggång för att se ifall jag kanske kan få hosta klart innan jag skall somna. Seg idag. Trött mentalt och fysiskt. Skulle vilja springa ikväll men det kanske är bättre att vänta tills onsdag och kanske ha den här hostan ur kroppen först. Kanske bara en promenad ikväll. Och tacopaj. Ingen stress. Det kanske är bäst, ändå.

Det är lite saker som krånglar på jobb idag, och det är inte jag som har gjort fel. Det stressar mig dock, för det är ju mig folk kontaktar och är arga på — vilket jag förstår i sammanhanget, men det gör mig inte mindre stressad över problemen! :P

Jag TROR att det är dags för mig att klippa i mitt tyg och börja sy. Eftersom jag har lite idéer hur jag vill göra med underklänningen men inte riktigt vet HUR så är det nog så att jag börjar sy ylleklänningen. Den skall handsys till 50% + broderas, så det kommer att ge mig något att roa mig med under en period.

Livet är bra, ändå. Allt är ju bra bortsett det som sker min mommo just nu. Jag svajar mellan att vara väldigt tillfreds och väldigt ledsen, men det finns väl en balans i det också. Jag hostar men har annars hälsan. Jag har ett stabilt och djävligt fint förhållande. Jag har vänner och familj omkring mig. Jag har ett jobb och jag har hobbies. Jag har allt jag behöver. Jag önskar bara att jag också hade en frisk mommo. Det är väl det, liksom.

Men men. Jag skall försöka att rycka upp mig lite, det är inte meningen att vara så himla nedstämd hela tiden. Det hjälper varken mig eller henne.

Ha en fin dag!