SKAPA SAKER

Foto: Mia Gehander (2011)

Tisdag! Igår lagade jag och Martin tacopaj tillsammans, så det var en fin lunch idag *italienska händer-emoji* Mysigt med lite gemensam matlagning också! Tycker om vår kvalitetstid. Tycker om ALL vår tid, även när han sitter på soffan och skrattar åt fåniga tv-program och jag pillar i köket. Det är bra. Tycker om HONOM. Vilken grej att få bo ihop med denna underbara människa, faktiskt. Snart ett år som sambos! :D

Sov inget vidare i nättras. Jag somnade snabbt och skönt, men vaknade vid tvåtiden av att jag fick en hostattack igen. Lade mig på soffan för att inte störa Martin, vilket tydligen också var optimal sovposition (lite för trångt = ligger med huvudet i skarpare vinkel) för att INTE hosta. Okkkeeejjjj. Bra? Jag hoppas att hostan fortsätter att reduceras pga TRÖTT PÅ ATT HOSTA NU.

Jag sprang inte igår. Jag tänkte nog däremot komma ut och springa imorgon. Vill inte tappa alla mina kilometrar igen, behöver bara komma igång så löser det sig. Just nu har jag inte specifikt mål (dvs lopp) med löpningen, vill bara hålla igång med mina tre pass i veckan. Bli bättre. Det är alltid viktigt, liksom.

Jag funderar fortfarande på att börja klippa i mitt tyg och sy. Ikväll, kanske? Jag vill …skapa. Jag funderar även på ifall jag skall göra ett testbroderi innan jag börjar brodera i skarpt läge — ta en bit överblivet tyg och försöka göra mitt motiv för att se ifall det fungerar så som jag inbillar mig att det skall fungera. Har ju inte testat den taktiken förr. Spännande!

…fast jag har ingen broderitråd. Eller jo, lite, men i fel färger. Fast det spelar ju faktiskt ingen roll om det bara är ett testbroderi, det skall ju verkligen inte användas till något. Hm…!