Med rymden i ögonen

Köpte lite nytt smink igår så idag är det sjukt seriöst smink som gäller — det är ju ändå fredag! Kort arbetsdag, och efter jobb skall jag träffa mamma och Janne, och Eva!

Jag skall se ifall jag kan ta en bättre selfie om en liten stund, när vi inte har elever i lokalen ;) Inte för att jag öh lär posta den här, men …för egen skull, I guess?

Jag är trött idag. Förkylningen gör mig matt, även fast jag absolut är pigg nog att jobba. Det är dock väldigt skönt att jag slutar om 2,5 timme, det sticker jag inte under stol med!

Det är sagt att mommo skall flyttas från intensiven till rehab idag. Tydligen fick hon en ganska kraftig inre blödning i samband med fallet och har fått en massa extra blod, men bortsett från numera två skruvar i låret så skall hon må bra efter omständigheterna. Hon fick en illa reaktion på morfinet de pumpade henne full av när hon fallit, men får nu annan bedövning hon reagerar bättre på.

Vi kommer att åka dit. Jag vill ju egentligen kasta mig handlöst till Gotland och bara släppa ALLT, men det går ju inte. Jag har ett jobb, och jag kan verkligen inte bara sticka för jag behövs ju här också. Men jag behövs DÄR, och det är det som skär i mig. Jag kommer att försöka få ledigt så att jag kan åka dit ÅTMINSTONE över en helg när hon är hemma sedan, för att hjälpa henne och ta hand om henne, men liksom… fan vad jag inte räcker till. Alls.

Insåg med viss förskräckelse under gårdagen att dels pga förkylningshelvete och dels pga mommo så glömde jag FULLSTÄNDIGT bort Anna i måndags, på julafton. Så himla konstigt? Tände inget ljus, tänkte inte på henne. Det kändes fel, när jag kom på det. Wtf? Hur glömmer man sin syster??

Men ja. Trött. Mycket i huvudet. Allt snurrar. Jag hoppas att jag åtminstone kan få vara frisk över nyår och liksom ORKA FIRA. Jag orkar inte ha en sängliggande högtid till.

IMORGON SKALL JAG STÄDA. Det ser jag fram emot. Jag tycker om att städa. Jag tycker om att reda ordning.

Ha en fin fredag! Jag kanske uppdaterar något senare, annars försöker jag posta imorgon :)