Snödjur

Idag är en ångestdag och jag förstår inte riktigt varför. Det är en vecka kvar till julafton och jag har allt sådant under kontroll. Det är en lite tight vecka med en del som skall hinnas med, men för tillfället känns det som att det mesta kommer att falla på plats. Jag skall ringa ett par jobbsamtal jag är lite stressad över, men det borde inte vara skäl för den här smygande ångesten jag upplever just nu. Jag hoppas att det går över.

Allt blir bra till slut. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara, för den delen. Ändå har jag känslan av att någon står bakom mig med en kniv i högsta hugg, och det gör mig (såklart) illa till mods.

Jag skall nog göra lite listor. Listor är alltid bästa sättet för mig att få hjärnan på rätt spår, och jag är ju en sucker för det visuella i att få bocka av vad man är klar med.

Jag önskar att jag kunde åka till Gotland. Jag vill träffa mommo. Jag behöver träffa mommo. Jag känner mig som världens sämsta person när det gått för lång tid sedan vi sist sågs :( Jag får kika på ifall det kanske dyker upp någon passande helg nu på nyåret när jag kan åka ner, för augusti är så himla länge sedan nu.

Eva vill sy och pyssla framöver och jag är så himla taggad! Jag har en del lösa idéer på en ny klänning jag vill sy, jag måste bara bestämma färg, material och hur den faktiskt skall se ut, lol. En drottningskrud! Jag blev ju lite sådär halvknas på fyllan plötsligt drottning (eller inte…) på lajvet i somras, så jag behöver ju uppdatera min garderob lite därefter ;)

Kanske.

Just nu lutar jag i alla fall åt blått, linne och lagom täckande.

Vi får se vad det blir av det.

Igår kväll tog jag en promenad och köpte sedan med mig glass hem till sjuklingen på soffan. Som den snälla flickvän jag är hjälpte jag såklart till när det kom till inmundigandet av glassen, men jag behöver få lite ordning på det där. Herregud vad mycket socker det har blivit den senaste tiden? Jag som hela tiden skanderar hur jag inte ens är särskilt förtjust i socker. Dumma kropp som hela tiden förråder mig och begär mer och mer av skiten. I morse på väg till jobb bestämde jag mig för att jag den här veckan aktivt skall skära ner på sockerintaget. Det gick jättebra! Det första som hände när jag kom till jobbet var att jag blev bjuden på tårta. Suck. Men det blev bara en liten bit, och nu får jag ju skärpa mig ännu mer resten av dagen.

Efter jobbet idag skall jag fixa ett par sista-minuten-julklappar och KANSKE dricka en öl OM den finns kvar. Jag upptäckte ju till mitt stora förtret när jag kom hem igår efter gårdagens besök på Brewers bar att de under eftermiddagen serverade Banarne Weisse. VAFAN. Den vill jag ju ha! Så OM den mot förmodan finns kvar på tapp idag så kommer jag att köpa ett glas. För att jag vill. Jag tänker inte ens dra en massa ursäkter till varför det borde vara okej att dricka ett litet glas öl idag, jag tänker bara göra det.

Öl innehåller alkohol som är socker. Jag vet. Och jag SKALL skära ner på skiten för sockret gör inte min kropp några tjänster (och notera — SKÄRA NER, inte helt och hållet undvika. Kroppen behöver ju socker också, bara kanske inte i de mängder det så gärna blir under december..?) och jag vill ju komma i bättre form. Moroten finns där. Men …BANARNE WEISSE. Från Morgondagens!

Å andra sidan lär ölfan inte ens finnas kvar, så jag vet inte ens varför jag debatterar detta så hårt innan jag ens vet lol

Ha en fin dag! Jag skall försöka skrämma bort de här efterhängsna ångestmonstren och vända dagen till något bra. Det finns så mycket potential idag. Det löser sig.

Hepp!