Seg söndag

Igår. Jag drack lite cabernet sauvignon och umgåsade med Martin och Puh. Jag somnade på soffan mitt i ett avsnitt av the Haunting of Hill House medan mupparna pillade kackerlackedesign vid datorn (fråga inte) och vaknade till ett par timmar senare, tog ett par resorb och förflyttade mig till sängen. SEG.

Seg när jag vaknade imorse också, men fortfarande mindre seg än jag nog förtjänade efter gårdagen. Insåg att jag kände mig pigg nog för att åka in till stan och faktiskt smaka den där ölen jag varit så sugen på, ”Ska du lukta på glöggen, pojk?” från Morgondagens. KEJRÅ. Åkte in, drack både glöggöl och pepparkakeöl (båda surisar från Morgondagens) och var nöjd. Insåg dock att cirka ALLA som säger att bästa boten mot bakfylla är att hoppa upp i sadeln igen fucking störtljuger, för plötsligt var bakfyllan värre än någonsin förut och jag ville bara krypa ner i sängen igen.

Tog tåget hem, hämtade en burgare på Kalles och fixade fotoalbumet vi skall ta med på julafton. Började även fixa med Rigmors present, så den bör absolut vara klar i tid nu när jag äntligen har kommit igång med den. Yay!

Nu är jag dog seg och trött och orkade inte sitta med gamnacke och klistra foton i böcker längre, så nu blir det liiite datande innan jag skall städa lite i köket. Får se ifall jag kanske tar en promenad senare — Martin är STÖRTFÖRKYLD och ligger på soffan och mår kasst, så jag vill inte vara här och ”störa” honom för mycket. Då kan en promenad vara skönt, såvida han inte vill se på film istället :)

← Pepparkakan | Ska du lukta på glöggen, pojk? →

(Brewers Bar bjöd även på skumtomtar och pepparkakor till!)

Jag bläddrade igenom mitt Untappd-flöde och inser att jag har druckit så himla mycket kul öl under det senaste året. Nyfiken på vad för spännande jag kommer att dricka under 2019! :D

Nu skall jag sega vidare med den här dagen. Ha det fint! Glad tredje advent!