6 dagar kvar!

Herregud, WordPress uppdaterades igår och än så länge så är jag inte riiiiiktigt loving it, som man säger. Vi får se ifall jag ens lyckas posta ett inlägg, yikes. 

Det är tisdag! Det är mindre än en vecka till julafton och igår löste jag de PÅ RIKTIGT sista julklapparna, det vill säga de där smågrejerna jag fick för mig att jag ville ge mina kollegor i julklapp. Woo! Det blir julfika (i min regi; saffranskladdkaka) på torsdag eftersom det är den sista dagen vi alla är närvarande före jul, och då tänkte jag ha lite spontan julklappsutdelning. Fast öh å andra sidan är den väl inte särskilt spontan om jag just nämnde den och därmed PLANERADE det hela? Dang it!

Jag sportar min Santa Jaws-tröja och övervägde en kort sekund att sätta glitter i håret igen, men det kliar ju så förbannat så jag stod emot impulsen och sitter nu här med en ytterst okliande skalp och typ myser. Och fryser. Fy faroa vad kallt det är idag? Det var -7 i Surte imorse, och ett par minusgrader här nu. Svinkallt på skolan. Jag sitter med ett element nästan fastklibbat i benet och har tänt ljus i hela receptionen, men än så länge är jag mer icicle än receptionist känns det som. Dags att stoppa vetevärmaren i micron, med andra ord… 

Idag har vi Riskettan så jag skall strax få tummen ur och ställa i ordning teorisalen + börja göra mackor. Det är ett lite mindre gäng än vanligt, så mackorna kommer att gå snabbt. Jag bara gillar att ha saker gjort i god tid — första Riskettan vi hade i den här lokalen var jag djävlar i mig ute i sista sekund och det var inte så himla upphetsande faktiskt.

Jag hade någon idé om att sammanställa året i snapchatselfies, får se ifall jag orkar posta något av det. Jag har en stor andel av de selfiesarna uppladdade här på bloggen redan, så det är ju inte direkt en STOR ANSTRÄNGNING. Jag skall mest …orka. Ha tid, snarare. Vi får se. Jag har en del projekt att dra i i  veckan och nästa vecka är det jul och yeeep. Det blir bra!

Nu skall jag tina och få i ordning salen. Ha en fin dag! Frys inte ihjäl!