Bästa middagsgänget

Jag hade lite grus i halsen i fredags kväll efter att jag kommit till Martin, men tänkte inte mer på det. Vaknade med MER grus i halsen i lördags morse, och kände mig lite seg. Sprang ändå – jag gissade att det var allergier och inget annat. Loppet var jättevackert och det började SPÖregna en halvtimme efter att vi lämnat platsen, så det var fint väder medan jag sprang. Det var dock jobbigare än jag hade trott – traillöpning är ju väldigt annorlunda mot att springa på asfalt, så detta ”upp på hala stenar och ner för dyblöt mossa” var en upplevelse. Gick i mål sist av alla, sket i vilket. Mådde inte bra. Vi åkte och handlade och jag var SEG.

Tog en lång varm dusch, åt lite lunch och sedan gjorde vi oss i ordning och åkte på middag. En kvart (OM ENS!?) efter att vi anlänt tappade jag rösten. Sedan blev jag febrig, satt och var hängig i ett bord och försökte med väldigt bruten röst hänga med i konversationen. Maten var GUDOMLIG. Ni ser ju bilderna här ovan! Satt med en filt över benen och fick alvedon och strepsil.

Vi åkte hem vid nio. Jag tog på mig pyjamas, drack té och låg under en filt på soffan. Vi lade oss strax efter midnatt – började titta på Event Horizon som började 23:15 men jag såg ju den för senast ett halvår sedan så det kändes bättre att lägga sig. Vaknade febrig idag. 38º igår, 37.8º idag men det gick ner till 37.2º så det känns ju bättre nu. Tog en ipren innan bussen.

Är hemma nu, men trött. Väldigt trött. Halsen gör ont, jag har ingen röst. Mamma ringde ”Du behöver inte prata, bara lyssna!” haha. Hon hörde ju hur jag lät när jag väste ett ”hallå” när jag svarade. Skall lägga mig nu. Imorgon tänker jag jobba – jag mår klart bättre än igår och kommer absolut att må bättre imorgon när jag sovit en natt. Jag tar med mig ipren, och skulle det bli kasst så går jag bara hem igen. Det går ju att göra så, liksom.

(fick aldrig besked i fredags – skall kontakta dem imorgon och kolla läget. fast just nu kan jag inte prata i telefon så jag vetefan? :D)

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Krax krax!

 

(jag varit sjuk TVÅ GÅNGER på ett år. att jag blev sjuk den här helgen gör mig väldigt sur, för a) jag hade inte sett Martin på nästan tre veckor och b) jag har sett fram emot den här middagen hur länge som helst, ORKA VARA SJUK DÅ. kan ju inte göra något åt saken såklart, men ändå störigt)