Gnället

Imorgon tänker jag jobba – jag mår klart bättre än igår och kommer absolut att må bättre imorgon när jag sovit en natt. Jag tar med mig ipren, och skulle det bli kasst så går jag bara hem igen. Det går ju att göra så, liksom.

AHAHAHAHHAAH VAD DRÖMDE JAG SEDAN?

Jag somnade vid tio igår – och vaknade igen vid tolv. Med feber. Jag höll på att frysa ihjäl. Mina fötter var två stora isklumpar och vad jag än gjorde gick det inte att få dem varma. Det kröp i hela kroppen på mig. Jag vände och vred och hur jag än gjorde så gjorde allt i världen ont och jag var så VARM och samtidigt så KALL. Vid halv två (kanske??) tog jag en alvedon och en stund senare gick febern ner och jag somnade. Sov inte bra, vaknade död – sms:ade chefen och sjukade mig.

Kravlade ner till Ica efter en dusch imorse så jag har fått hem bröd och nyponsoppa. Har legat på soffan hela dagen och sett på Netflix (”Your Worst Nightmare” – en serie där de rekonstruerar true crime-fall och går igenom vad som hände) och sovit ett par omgångar. Kroppen gör så ONT.

Och vet ni vad som är ROLIGAST och FINAST i världen när man har influensavärk i hela kroppen? :)))))) Det är när man får mensvärk också! HEJA MIG! #skjutmig

Jag blir hemma imorgon också. Jag hoppas att det skall räcka. Jag får ju lappsjuka när jag ligger ensam i min lägenhet och stirrar på TV:n hela dagarna. Men gudars vad jag inte mår bra. Min hals värker så in i bängen (jag kvider varje gång jag sväljer), jag hostar och nyser emellanåt och pendlar fortfarande mellan att frysa och bli alldeles för varm. Däremot verkar febern ha givit sig av under natten, så jag slipper ju i alla fall den mitt i allt annat.

Såatteh. Kul blogg detta! :P