Feh

Jag är i en sådan där period igen när det inte känns så peppigt att blogga. Jag skall försöka att hålla igång med det ändå, men ja. Räkna inte med något nobelprisvärdigt härifrån på ett tag, ok?

Igår städade jag! Det gick bra. Det var faktiskt kul, för en gångs skull. Körde en bra playlist, slängde en djäkla massa saker, fick ordning i köket, handlade hem mat och fyllde kylen. Det kändes bra. Jag fick sådan energi av hur bra allt blev. Idag kommer mamma på blixtvisit så jag är glad att det ser bra ut hemma :) Sovrummet behöver en timme eller så egentligen, men det är inget livshotande liksom. Jag tar det nästa vecka i lugn och ro.

Ikväll konsert (Chelsea Wolfe på Babel) och imorgon har jag utöver tvättid + behöver packa väska inför Göteborg INGA PLANER och det känns skönt. Kanske spela något, kanske slappa på soffan och se på nya säsongen av OITNB, kanske uggla vid datorn, kanske ta en promenad. Vem vet! Något blir det, i alla fall :)

Iochmed allt städande igår blev det inget springa idag. Jag vet, jag vet. Det är busdåligt. Jag behöver träna. Jag ville bara ta tiden till att få ordning hemma och då kunde jag inte lägga mig i tid för att springa. Jag funderar på att jag kanske kan springa imorgon eftermiddag/kväll, när jag ändå har tid över. Vi får se. Jag skall FÖRSÖKA att springa imorgon eller på fredag. Jag VILL. Jag skall bara orka, också.

Kanske lyckas jag skriva något mer peppigt imorgon. Just nu känner jag bara ORKAAAA och det är ingen bra grund för ett kul inlägg :P

Ni får ha en bra dag!