Igår var bra :)

EN GÅNG I TIDEN TRÄNADE JAG OCH DET VAR JU TREVLIGT men nu har det gått två veckor sedan jag sprang sist och jag får fan aldrig tummen ur?? Det är inte hela världen. Egentligen. Jag skall försöka springa imorgon innan jobb, och det kommer att vara ett segt  och dåligt pass där jag kommer att orka typ 2-3 kilometer innan jag stannar och dör. Men ett dåligt pass är bättre än INGET pass, amirite?

Bilden ovan är två år gammal. Herregud.

Idag skall jag städa! Mamma kommer ju imorgon efter jobb och då bör det se presentabelt ut hemma. Oklart var vi går och käkar, kanske jag kan komma på något snajdigt jag kan göra hemma åt oss? VI FÅR SE. Städa först!

Hade en väldigt trevlig kväll med Toro igår! Pizza och vin och skitsnack, cirka NOLL saker att klaga på faktiskt! Lite seg idag, men vafan. Det ingår. Jag är pigg efter lunch så :))

Snaaaart är det helg! Jag saknar Martin så mycket just nu. Jag vill krama på honom och skratta med honom och liksom bara vara. Det här avståndet dödar mig, som vanligt. Jag letar jobb för fulla muggar men det tar sådan tid. All tid i världen. Jag har inte all tid i världen :/ Jag vill flytta nu. Suck.

MEN MEN. Saker löser sig ändå. Det gör de alltid :)

Ha en bra dag! :D