Lilla bi

Jag har ägnat kvällen åt att redigera bröllopsbilder åt min bror och hans fru! Jag hoppas att de är lika nöjda med bilderna som jag är :)

Imorgon åker jag till Göteborg, så efter att jag har postat detta skall jag packa. Jag har lagt ”Saker som inte är kläder men som ändå skall med till Göteborg”-grejerna på bordet. Det är mycket. Jag kan få ner DEM i väskan, men får jag i så fall plats med kläder..? Det återstår att se. Jag skall ju ha med min jobbdator till jobb imorgon också, pga har jobbat hemifrån idag. Worst case får jag släpa allt till bussen och skippa min morgonpromenad.

Chelsea Wolfe igår var riktigt bra! Herregud vilken röst den kvinnan har – hon låter precis lika bra live som på skiva :)) Vi var ute ganska sent igår och kom i säng först vid ett, och så upp idag strax innan sju. INTE särskilt pigg idag :P Jag tog en liten tupplur förut, efter att jag avslutat arbetsdagen, och det hjälpte inte. Kände mig om möjligt ÄNNU tröttare efteråt, så…

Jag har inte sprungit idag. Jag kommer inte att springa imorgon heller. Jag har inte sprungit en enda gång under juni. Det stressar mig. Jag skall göra mitt bästa NÄSTA vecka – jag har just nu bara en kväll planerad (onsdagen; Cat!) fram tills jag åker på torsdag efter jobb, så jag får göra mitt bästa mån/tis och sedan ta med kläder och springa när jag är hos Martin. Ibland önskar jag att jag antingen hade mer fritid, eller att jag var bättre på att sortera upp den fritid jag har…

Nåväl! Skall packa min väska och sedan lägga mig tidigt. Skall gå tidigare från jobb imorgon iochmed buss till Göteborg så tänkte försöka vara på kontoret vid sex redan, vi får se ifall jag lyckas med det :D Jag HAR lite flextid, men varför inte liksom. Jag hoppas att ni har haft en bra dag!