Laddar ur

tumblr_o8qtnpUB9A1swv52fo1_1280

En tisdag, och efter en veckas uppehåll (whaaaat!?) så har jag äntligen varit på gymmet igen :D Mycket armar och axlar idag; ökade vikten för skivstångsrodd med tio kilo och det kändes djävligt fint :))) (och FÖRBASKAT tungt, för den delen!)

Igår kom mitt nya mobilbatteri, så jag skall se ifall jag kan installera det idag eller om jag skall vänta tills jag träffar Martin på torsdag. När jag gick från jobbet 16:15 igår hade jag fullt batteri; klockan 21:15 var jag nere på 21%. Då har jag alltså inte gjort NÅGOT utöver det vanliga – det som brukar innebära att jag förbrukar en 10-20%. Att bli av med nästan 80% (!!!) på att lyssna på lite musik på väg hem från jobb och sedan ha mobilen liggande med skärmen släckt..? Whaat? Hade mobilen på laddning under natten. 21% klockan 21:15, gissa vad jag hade klockan 04:35? …75%

Detta är fan ett skämt, alltså. Det har varit så i en vecka nu, ~ish. Jag förstår inte alls varifrån den här enorma batteriförbrukningen kommer? Jag ser till att släcka alla appar så fort jag inte använder dem för att de inte skall ligga och dra; gör ingen skillnad. Har mobilen på laddning på kontoret; får 20% på sex timmar. Vad fasen har hänt med mitt mobilbatteri!?

Men ja. Nytt batteri i, antingen idag eller på torsdag. Sedan lär det fungera bättre igen. Annars är det något annat i mobilen som strular – moderkort eller själva laddenheten. (obs har testat FYRA OLIKA LADDARE och samma effekt på alla fyra så det är inte laddaren i sig som är problemet) KG charger = same, som vi skulle ha skrivit på Stream.

Nåväl. Idag skall jag sy och fixa efter jobb, imorgon bitti skall jag springa W6R1. Jag är fortfarande väldigt glad över att ha hållit igång med mitt C25k :D På torsdag kommer jag antingen att springa eller gymma, det har jag inte bestämt än. Efter jobb åker jag i alla fall raka vägen till Martin, så det blir ingen träning under arbetstid. Alla andra skall på sommarfesten så det lär ju vara stendött på kontoret efter 12 när de har åkt. Får se ifall jag går hem och jobbar då eller vad jag tar mig för :)

Kanske någon form av uppföljning på batterihistorian, annars får ni ha en fortsatt trevlig dag! :)