On wednesdays we wear pink!

tumblr_o8sptxrshV1swv52fo1_1280

Idag sprang jag C25k W6R2 vilket innebär att jag snart bara har tre veckor kvar innan jag tagit mig igenom programmet :D Vilken grej hörni! :) Efter det kör jag vidare med en C210k, så att jag kan försöka komma någonvart innan det är dags för Midnattsloppet i Augusti :) Allt känns väldigt peppigt och bra, faktiskt :)

Det blev sent bloggat idag. Jag hade annat att stå i när jag kom till kontoret idag och sedan hamnade det liksom bara i bakgrunden. Nu sitter jag och försöker få igång ett spel jag behöver testa eftersom trafik från ett ANNAT spel dyker upp som detta och jag måste se ifall de går att särskilja, och medan det tragglar i bakgrunden passar jag på att slänga lite ord på skärmen, so to speak.

Idag efter jobb skall jag inom Frans en snabbis innan jag skall hem och pilla på stuff + packa inför morgondagens resa till Göteborg. Woop! :D Trots att umgänge med Martin innebär att man blir väckt av att någon nyper en i magen så ä det värt det tusen gånger om för att få vara hos honom. Jobbar fortfarande på att få ihop en lösning så att jag kan flytta ihop med honom. Mitt lilla drömmål är att vi skall bo ihop i Oktober, men realistiskt så sker det kanske till efter nyår..? Men jag tänker att det skadar inte att ha ett drömmål att visualisera och jobba mot, och sedan får man anpassa sig efter vad det blir av det :)

Dagen (veckan!) är sval och regnig och jag har ingen aning om vad det är för väder i Göteborg men vi kommer att sitta under i stort sett öppen himmel på fredag när vi skall se Iron Maiden så jag håller banne mig tummarna för lagom varmt och torrt. Håll tummarna för oss, väl? <3

Men ja. Nu skall jag fortsätta göra onsdag. Ni får ha en fin dag :)

Mvh TRÄNINGSVÄRKS-zåmbi