Solsken

DSC_0594

Men alltså, det känns ju jättehemskt att Juni snart är slut? VAR TAR TIDEN VÄGEN!?

Kort arbetsvecka. Förra veckan var också kort; 3,5 arbetsdag och sedan upp till Martin och mysa. Iron Maiden var lika bra som alltid ♥ Innan Maiden åt vi burgare och drack öl med ett par vänner till Martin, vilket resulterade i att vi dels fick supersnajdiga planer för midsommar och även har bestämt oss för att åka till Sweden Rock nästa år. Woop! :D

I lördags var vi sega och hängde mest hemma och sedan umgåsade vi med Ölof och avslutade kvällen på Köpmans. Det blev lite mer dricka än vad vi först tänkt, men det blir så ibland. Söndagen var lång, seg och regnig. Vi åt pizza och tittade på en dålig serie med ”Världens 72 sötaste djur!” men när de drog in bläckfiskar och fula apor i programmet kändes det bara knäppt. Vi gav upp på den serien halvvägs igenom och zappade istället mellan han idioten som skriker MMMM I LOVE BACON hela tiden och Shark tank. Sedan körde Martin mig till tåget och jag satt och halvsov på en egen sätesrad hela vägen hem. Gick till affären och handlade frukost och stuff och sedan gick jag till sängs och drömde konstigt men sov gott större delen av natten. Eller så låg jag vaken? Jag vet inte ens.

Gick upp klockan fem, åt frukost och stack ut och sprang. Det gick bra! 25 minuter utan stopp, woop! Nu är det slut på intervallerna, så nu har jag tre veckor med springpass utan gång; 25 minuter/28 minuter/30 minuter. Sedan klar med C25k :) Vecka nio krockar med lajvet men jag tror inte att det gör något. Efter lajvet blir det C210k, så skall vi se ifall vi kan göra en milslöpare av mig eller inte :)

Men ja. Jag har flexat ut halvdag på torsdag och det i kombination med att vi redan HAR halvdag innebär att jag har en heldag ledigt. Skall gå lite på stan, fixa lite hemma och träna i lugn och ro innan jag tar tåget vid 16. Martin jobbar ju, så finns ingen mening i att åka till Göteborg tidigare under dagen. Jag ser fram emot en lugn och trevlig torsdag :)

På fredag skall vi som sagt fira med Martins vänner i skogen, och jag har lovat att vara nykter och köra när vi skall hem. Det blir bra :) Jag hade gärna spenderat Midsommar med drinkar och vin och party, men Martin har fått hålla sig nykter VARJE gång vi varit någonstans så det är faktiskt min tur nu, och helt okej med det. Jag klarar mig fint på att dricka läsk och cider istället, så kan jag i så fall ta något att dricka när vi kommer hem om jag ens behöver det. Midsommar lovar sill, grill, Singstar och jag tar med saffranspannkaka. Jag har så himla fin känsla i magen inför detta hörni! :D Det har liksom verkligen potential att bli en så himla fin Midsommar :D

Förra året på Midsommar firade vi en vecka tidigare, i de österrikiska alperna i en stuga. På själva Midsommar kom mamma till Skåne och vi gick på restaurang och myste och tog det lugnt. Jag gillar Midsommar! Skall nu komma på vad jag skall ha på mig, bara. Jag har ett par alternativ jag står emellan, så vi får se :) Jag tar kameran med mig, i alla fall! Skall försöka att uppdatera bloggen med lite nytagna bilder sedan, istället för att flusha gammalt material eller bara visa träningsselfies ;)

Ikväll skall jag sy med Robin, och jag har även tvättid. Imorgon är det tisdags-torsdag och sedan kommer en fredags-onsdag. Bra vecka detta :))