Spring, spring iväg

DSC_0239_1_1

Helgen är över och en ny vecka påbörjad. Jag inledde dagen med C25k W5R3 istället för gympass, och det ångrar jag inte! Jag lyckades springa min 20 minuter utan stopp! Det var marigt och djävligt och förbaskat jobbigt och alldeles, alldeles underbart :)) När jag äntligen fick stanna stapplade jag som en fölunge innan jag lyckades få tillbaka lite av mina krafter. När jag kom hem landade jag framför datorn medan jag eftersvettades (viktig grej att det får ske i lugn och ro innan man duschar, annars har duschen typ NOLL verkan) och plötsligt frös jag som en idiot i morgonluften som kom in genom den öppna balkongdörren så jag fick kura ihop mig under en handduk för att inte huttra allt för illa där jag satt. Det var en ganska bra pointer att det var dags för min dusch ;)

En varm dusch senare var jag påklädd och på väg mot kontoret, där jag ju då alltså sitter i skrivande stund och lyssnar på min Discover Weekly och försöker testa en pingis-app. Det är kyligt och grått ute idag, så sommarvärmen verkar ha flytt (igen). Jag skall fika med Joel efter jobb och sedan har jag ett nytt projekt att sätta fingrarna i när jag kommer hem ikväll – vilket jag ser fram emot! Jag har en klar bild i skallen av hur jag vill att det skall bli, så får vi se ifall jag lyckas eller ej :))

En relativt kort arbetsvecka, i alla fall. Jag har tagit ledigt på fredag och åker till Göteborg redan på torsdag, så att jag kan ta fredagen i lugn och ro åt att förbereda mig för kvällens Iron Maiden-konsert :) Vi skall möta upp med ett par av Martins vänner först för att ta en öl och käka något på stan, så jag tror att fredagen kommer att bli väldigt bra. Jag har ett hum om vad jag vill ha på mig, men är osäker på vad jag skall ha upptill och vad jag skall ha på fötterna. Jag vill ha snyggt OCH bekvämt, som passar ihop med resten. Vad gäller skor, alltså. Jag har skor och stövlar som är störtsnygga, men man skall orka ha dem på sig en hel kväll och lyckas ta sig hem också :P Vi får se vad jag hittar på, jag har bra alternativ och tror nog att jag skall få ihop något jag blir nöjd med :)

Ja. Ni får ha en bra måndag! Det tänker jag ha :) Kram på er!