Söndag

P1070227

En helg utan Martin (möh) har i alla fall inneburit att jag nu har min lajvklänning helt färdigsydd! Och med helt färdigsydd menar jag ”ingen kan se att den INTE är färdig, haha!” för jag har inte orkat bry mig om att fälla sömmarna på insidan, än. Det gör jag om/NÄR jag hinner :P Nu har jag andra saker att fixa de sista detaljerna på, och ju snabbare jag är färdig med allt detta desto mindre stress kommer jag att behöva battla de kommande veckorna. Yay!

Passade även på att springa idag; C25k W5R2 – spring 8 minuter, gå 5 minuter, spring 8 minuter. DET VAR JOBBIGT, men ändå bra! Jag var nöjd efteråt. Jag klarade det ju! :D På tisdag blir det värre – då skall jag springa 20 minuter utan avbrott och det känns ju lite sisådär skall jag vara ärlig och säga, men man kan inte göra mer än sitt bästa och jag tänker ju klara av detta :D Helfullt glas, osv :))

Som ni kan se så börjar mina blommor jag sådde på balkongen få liv. Det blir …något! Vi får se när de är uppe och öppna hur de ser ut :)

Nu skall jag fixa kvällsmat och förmodligen titta på film, och jag funderar på att sy en storslagen underkjol av en kasse tyg jag fick av Mina häromdagen, så skall pilla lite på det – eller bara chilla. Jag har både tid och lov till att chilla efter allt arbete jag faktiskt har lagt på detta nu i helgen. Och lägenheten är fortfarande städad! Allt känns bra! :D