TGIF

P1070140

Det här med att man alltid ser ut som ett miffo när man försöker ta kort på hur snygg man känner sig? D’oh. Jag KÄNNER mig i alla fall snygg idag, även fast kameran inte alls vill vara med på det. (vad gör min mage ens på bilden? jag har inte ens en knubbig mage idag?? allt är konstigt)

Dagen hittills har varit bra. Jag inledde dagen med att köra C25k W4R1 och trodde inte alls att jag skulle klara av det (korta runs 3 minuter, långa runs 5 minuter – jag hade alltså svårt för 3-minutersruns förra veckan..?) men det gick ju jättebra! Förmodligen hjälpte det att jag sprang när det var 15 grader ute, istället för de 25 jag brukar hamna i :P Klart nöjd med morgonens insats :)

Min jobbdator börjar bete sig knarkat men den är ju också fyra år gammal så det är ju inte så konstigt, kanske. Jag kan få en ny om jag vill, men de har ingen modell med tillräckligt stor skärm så jag håller fast vid denna uråldriga sten till dator. Storleken har betydelse, fyi.

Imorgon bitti åker jag till Göteborg och myser med Martin! Vi skall äta middag med hans mamma, bland annat :) Får se vad helgen innebär i övrigt. Jag planerar att gå så lite som möjligt och utnyttja lördag+söndag till vilodagar, och sedan ta med kläder så att jag kan springa på måndag förmiddag :) Annars missar jag ju mitt springschema för nästa vecka, och jag ogillar att missa måndagar.

Ikväll skall jag med en snabbis ut efter jobb för att träffa ett par kollegor, och sedan skall jag hem och göra bra saker + packa.

…det börjar dock bli irriterande med hur ofta den här datorn börjar sega, bugga, lagga och hänga sig -_- 

OHWELL. Ha en bra fredag! :)