Alla bra saker

P1020819

Afterworken i fredags drog ut lite mer på tiden än förväntat, kan vi ju säga. Det började med att vi lämnade kontoret vid fyra och tog oss via fot över stan ner till centralstationen till där stället vi hade bokat bort på låg. Väl framme, efter en halvtimme i gassande solsken och enorm eftermiddagshetta, visade det sig att vi inte ALLS var bokade där, utan på deras systerrestaurang som ligger cirka fem minuter från kontoret. #stämningen

Det löste sig dock – kvinnan i baren lyckades flörta in oss vid ett relativt ledigt bord där vi initiellt fick sitta tillsammans med två randomsnubbar som försökte konversera lite med oss, men där det mest var en hel dröse awkward stämning en stund. Värmen var ihållande, och omkring oss väsnades studenter på flak med sina djävla tutor och visselpipor. VARFÖR TUTOR OCH VISSELPIPOR? Det är jättekorkat, och väldigt VÄLDIGT irriterande -_-

Hur som haver. De började ta in kannor med öl åt oss och konversationen lossnade mer och mer. Kanna efter kanna anlände bordet och efter en stund tog vi in lite mat eftersom vi började bli hungriga. Då var klockan nio. Klockan elva kom vi fram till att det fick räcka för dagen och jag gick hem. Det var alltså SJU TIMMAR senare, och sex timmar mer än jag initiellt hade tänkt vara med på detta. Vi kan alltså lätt avgöra att det var en väldigt trevlig kväll, trots att lördagsmorgonen var lite segare än vad man kunnat önska.

Tåget till Göteborg var fullt, FULLT, av folk. Det stod folk i hela gångarna. Folk ramlade på varandra. Folk stod och trängdes och tåget blev plötsligt sent fram till Göteborg. Allt var tydligen Håkan Hellströms fel. Folk som åkte med tåget skulle se honom spela, och därför påverkades tågtiderna för att det var så mycket folk som skulle på på varje station. Suck.

Martin hämtade mig vid centralstationen när tåget äntligen var framme, och vi åkte till Bäckebol och handlade mat och dricka och sedan åkte vi hem till honom där vi chillade fram tills Ölof dök över senare under kvällen. Jag fick en jättesöt plushie som Martin köpt åt mig i Warszawa, en kompis till Sussi! Skall se ifall jag kan ta kort på mina plushies sedan och visa vilka fina jag har fått :3

Vi tog ett par glas med Ölof och sedan gick vi ner på Köpman innan vi avslutade kvällen. På söndagen myste vi hemma och tittade på dåliga tv-serier fram tills vi åkte över till Rigmor för middag och fika, och där stannade vi i tre timmar pga väldigt bra samtal om jobb och hemtjänsten och allt som pågår i våra liv just nu. På kvällen blev det bara slappa hemma, och jag gjorde en kurs i HTML i min mobil så nu har jag fått ett certifikat i det också :D Jobbar för tillfället på motsvarande kurs i CSS, och har Javascript att kika på efter det :)

Igår satte jag klockan på ringning men blev väckt av Martin precis innan larmet ringde, vilket var ett tusen gånger bättre sätt att vakna :3 Jag stack ut och sprang (W4R2) och sedan åt vi lunch på Kalles och tittade vidare på dåliga tv-serier tills det var dags för mig att åka hem.

Hemresan igår gick bra, men jag var så seg. Det är jag fortfarande :P Väl hemma gick jag till affären för att köpa hem frukost/pre-gym snack tills imorse och sedan gick jag och lade mig och somnade ganska snabbt.

Imorse tränade jag armar och rygg och ben och insåg att jag nog lyfter helt åt helskotta fel eftersom jag får ont i ryggen VARJE GÅNG jag tränar något som involverar ryggen. Vi snackar alltså inte träningsvärk, utan liksom …nerver i kläm, typ? Måste sluta göra så. Får se ifall jag kan rätta till min form – det är svårt när man är ensam på gymmet och inte har någon som kan ge en extern input på vad man eventuellt gör fel. Jag och Joel funderade på att gymma ihop när han är i Malmö härnäst, så får vi se ifall han kan hjälpa mig med min form då ifall jag inte själv lyckats fixa det :)

DET VAR VÄL ALLT. Tjipp och hej!