Kväva

tumblr_o7gwfnmiyV1swv52fo1_1280C25k W2R1 √
Det regnade inte längre när jag skulle springa. Under min uppvärmande promenad till Pildammsparken började till och med solen värma mig i nacken, samtidigt som luften blev tjock på ”man skulle kunna skära i den med smörkniv”-manér.

Trots enorm kvavhet i luften gick rundan bra.  Det kan verka fånigt att bli glad över att springa korta sträckor när man liksom har klarat av att springa en mil typ fyra gånger, men jag vet ju bäst själv hur enormt avdankad jag hunnit bli på springfronten, och det känns bara så enormt lovande att det går bättre och bättre för varje gång jag springer. Plötsligt känner jag liksom hopp inför min framtid som löpare. Det känns som att jag kanske kan komma att klara av att springa en mil igen. Bra grejer! :)

En lurig sol ute, nu. Den ligger bakom molnen och smyger. Får se vad det blir för väder innan kvällen är över. Oavsett väder så är jag sådär mysglad över att jag kommer att få träffa Martin om bara ett par timmar :3 Jag hatar när vi har två veckor isär. Vi sågs inte förra helgen. Vi kommer inte att ses nästa helg heller, för Martin åker till Warszawa och jag åker till Visby. HELGEN EFTER DÄREMOT. Eller ja, nu låter det som att jag behöver stanna över på jobb på fredagen pga något arbetsrelaterat, så vi får se vad det blir av det. Jag är inte jättetaggad, om jag skall vara ärlig. Det blir säkert bra, vi skulle prata om det när det börjar närma sig. Men med tanke på hur lite jag kommer att få ha träffat Knipsis på sistone så är jag inte supersugen på att avverka tid på annat än honom när vi väl har chansen att ses, om man säger så. Det känns ju som att det inte blir en göteborgshelg den veckan på de premisserna -_- Får snacka med honom om det ikväll och se vad han säger också.

Men ja. Det blev alltså ett extra inlägg här idag. Lucky you! Spring och köp en trisslott nu, och vinner ni något får ni dela hälften med mig *snel chey*

Hejsvej!