Fredag! Ny vecka!

Screen Shot 2016-05-20 at 08.12.19

Det har varit en bra vecka på gymmet! Jag har gjort ett par framsteg + testat lite nya saker med framgång. Inför idag hade jag planerat ett riktigt bra pass som jag satt halva dagen igår och såg fram emot, haha :D Det skadar verkligen inte att vara pepp på något som faktiskt är väldigt bra för hälsan och välmåendet, skall jag säga. Vad mycket tråkigare det hade varit att sitta och fasa inför kommande gympass?

Dagens pass var en mish-mash av mina favoritövningar + en ny; Deadlift! Jag skall slänga in ett par av de tråkigare övningarna nästa vecka, för de behöver ju göras de också. Om man baaaara gör det roliga så finns ju alltid en risk att man negligerar en muskelgrupp, och det är ju väldigt suboptimalt.

Screen Shot 2016-05-20 at 08.21.27

Det är fredag (TGIF!) och det regnar ute. Om typ två timmar skall jag ut och köra W2R1 så jag hoppas att vädret lugnar sig lite tills dess. Annars får jag springa i regnet, no biggie. Jag har keps och vad gör det mig om jag blir lite svart runt ögonen? Vem bryr sig hur jag ser ut när jag flåsar runt Pildammsparken? :D Efter snart en vecka med det nya träningsupplägget så känner jag mig helnöjd, faktiskt. Det är inte ens särskilt mycket extra; jag gymmar en halvtimme~ish och springer en halvtimme~ish. En timmes träning tre dagar i veckan? Yeah, no big deal.

Jag har i stort sett helt färdigstädat hemma nu, i alla fall! Jag skulle behöva dammsuga och jag skulle behöva plocka bort det sista i sovrummet, men kök och vardagsrum och hall och badrum är snygga nu i alla fall! Skönt! Skall, som jag alltid lovar mig själv, försöka mitt bästa för att hålla det rent och städat nu. Det är så mycket enklare att känna ro till att göra andra saker när man inte har clutter överallt i sitt hem. Allt är bra! :)

Idag blir det som sagt var Hansa efter att jag har slutat, så att jag förhoppningsvis kan plocka upp en flaska av den Omnipollo-stout som släpps idag! Skall även se ifall jag kan hitta ett par roliga öl till min Krabbmeister. Jag har tre öl till honom i kylen så att han kan ta sig en kall öl när han kommer sedan om han vill, men jag tycker om att skämma bort honom med bra öl och för bra öl är Hansa alltid det bästa :))

Nu skall jag pilla jobb tills det är springdags, och sedan skall jag pilla jobb tills det är Hansadags :) Ni får ha en riktigt trevlig helg, hörni! Kram! <3