Rawrr!

P1030401

London var amazeballs! Mycket bättre än jag ens mindes från när jag och mamma var där för 12 år sedan :)) Jag har jättemycket bilder, men får se ifall jag kan få upp dem senare under dagen. Just nu orkar jag inte gå igenom allt + ladda upp och skriva något fyndigt/vettigt/relevant om det hela, så jag skjuter på det. I vanlig ordning.

Hemresan igår var ju speciell. Allt gick bra tills vi kom utför dörrarna på Kastrup och hade passerat den mycket märkliga passkontrollen (de tog kort på mitt pass med en mobilkamera? what even?) och tåget kom in. DJÄVLAR. ALLA tryckte som idioter för att komma ombord på tåget. När perrongen tömts var vi ett par som stod upp vid dörrarna, alla andra hade sittplatser. Så, öh, varför pressar ni liksom? Det fanns plats för alla???? Och sedan gick tåget. Och sedan stannade tåget. I en timme. Utan ström. På Pepparholmen. Hepp. KUL ATT ÅKA TÅG, hörni! När vi väl fått ström igen och kunde köra vidare var jag så trött på ALLT. Då skulle tåget stå nästan en halvtimme på Hyllie också, för den ANDRA passkontrollen. Ok ok kul grej kompis. Fuck allt. Jag orkar inte. Dörrarna stod öppna och där satt vi i draget och frös. Sedan hoppade jag av på Triangeln, tog en buss hem, köpte en hamburgare på GoGo Grill pga CAN’T BE ARSED WITH COOKING för jag var så djävla trött på livet, universum och allting.

Idag har jag tvättid. Vi får se vad jag gör åt den saken.

Känns väl ändå skönt att vara tillbaka i vardagen, antar jag? Jag skall gymma imorgon bitti. Det ser jag fram emot. Idag känns mest som en långsam sträcka tills dess, faktiskt. Från Londonglamour till Malmömisär. Woop :P