Trots tröjans budskap är jag stationär för tillfället

10688397_1136693973015481_9210708519213563443_o

Morgongymmat idag! Skall morgongymma imorgon också, är tanken. Då tänkte jag springa. Det blir alldeles för lite cardio just nu, jag har snöat in på vikter. Man kan ju liksom kombinera. Springa en stund och sedan lyfta, eller tvärt om. Just nu blir det bara vikter. Styrka. Lyfta. Kroppsvikt.

Vågen är osams med mig igen. Jag försöker rycka på axlarna. Det går för det mesta. Jag går på känsla, ni vet? När kroppen känns stark och mäktig så spelar inte vågen någon roll. Den har ju fel, liksom. Det är styrka och inte fett. Men så vänder det ibland, och då hänger man upp sig på den där djävla siffran trots allt. Jag borde inte väga mig. Jag borde ställa undan vågen och ta fram den om en månad och strunta i vad den säger däremellan. Kanske borde göra det? Fokusera mer på kropp och mindre på siffror. Det kanske hjälper.

Sov ganska bra. Vaknade till en massa, och så drömde jag om träning. Inte min egen, men en vän som skulle gå ner 150 kilo om dagen (???) fast han väger typ 80-90? Allt var konstigt. Jag förklarade för honom att ”det kommer att gå snabbt i början men sedan kommer det att bli svårare, så att du är medveten om det!” och han ba ”jo jag vet lol” och sedan vaknade jag och tyckte att han nog var lite dum ändå.

Jag hittade ett objektiv jag vill ha och det kostar 8k. Vafan. ALLT ÄR JOBBIGT. Får försöka anpassa mig efter det objektivet jag har, men ändå. Ni vet. Man vill ha saker. Mycket vill ha mer, osv.

Solen skiner! Det är vår! Eller ja, TYP vår. Det är inte så varmt, men det är solsken och idag sade jag FUCK IT ALL och tog vårjackan. Jeansjackan, alltså. Första 500 metrarna mot kontoret var svinkalla, haha. Sedan fick jag upp värmen och då kändes allt väldigt bra. Blir en långpromenad hem idag, är planen. Röra på fötterna, lite. Funderar på ifall jag skall gå så långt att jag ändrar mitt dagliga mål från 10k steg till 15k steg igen. Får se hur jag gör. Jag gillar att möta mål, och 10k är ju OKEJ. 15k är BÄTTRE, men jag vet inte om jag kommer att orka det varje dag? Jag skall fundera på saken. Vädret gör mig mer promenadbenägen, om inte annat. Gå långt i den friska luften och njuta av solen och ljuset och bra musik.

Men ja. Jag är seg idag. Vi får se vad det blir av det. Kameran är med, i alla fall, så hittar jag något fint på hemvägen så tar jag kanske kort och delar med mig av. Ni får ha en bra dag, mina vänner. Kram på er! :)