Work in progress

tumblr_o3t3xfvIGS1swv52fo1_1280

Det här linnet har jag velat ha ett tag. Inte för att det är världens snyggaste, men det är bekvämt och jag gillar budskapet på det? :D Jag kollade efter det på Mobilia häromdagen, men icke! Så ja. Igår efter jobb tog jag en promenad ut till Emporia, för jag ville få mina dagliga steg + ville kolla ifall Sephora hade fått in Kat von D’s foundation i rätt färg. Det hade de inte :( Och så var det fullt av kids för det var någon form av UF-mässa. Myyyyycket större UF-mässa än den vi hade på Gotland, men det är väl skillnaden på Gotland och Skåne antar jag ;) Så ja. FOLK ÖVERALLT. Jag blev stressad och försökte ta mig fram i folkhavet. Det gick sisådär. Och så kom jag inte ihåg var Cubus låg, men till slut hittade jag rätt. Och gissa vad? Det fanns ETT linne kvar! Och det var i min storlek! …och till halva priset, woop woop :D Så yay! Work in progress, det är jag det :3

Vill ni se lite progress? Klart ni vill! Och vill ni inte så är det nog för sent nu ändå, för här är en bild:

tumblr_o3t4f8ewo21swv52fo1_1280 tumblr_o3t4f8ewo21swv52fo2_1280 tumblr_o3t4f8ewo21swv52fo3_1280

Jag lurades! Det var tre bilder! :D

Skulle testa en skum gif-app och stod med mobilen och snurrade lite och fick plötsligt syn på min rygg/arm i spegeln, så var tvungen att hiva upp kameran igen för att ta kort på det. JAG HAR TYP MUSKLER? Vilken grej! :D *nöjd chey*

Så ja. Eh. Nu tar jag ju ett par dagar ledigt från gymmandet. Fyra morgnar i rad denna vecka är asbäst, men nu sticker jag ju till London i eftermiddag tillsammans med Martin och Toro för att hälsa på gsson :D Är tillbaka på måndag kväll igen, så nästa gympass får bli på tisdag morgon :)) ALLT KÄNNS BRA. Jag vet att det inte är mycket, men det gör mig så glad att se någon form av progress, you know? Ibland sliter man dag ut och dag in utan minsta lilla bevis på att man gjort något, så när man plötsligt får syn på en tricep i spegeln och en rygg som inte längre ser bara platt ut så känns det väldigt bra, faktiskt.

Woop woop, som man säger :D

Jag har kameran med till London, så det kan vara så att jag slänger upp lite bilder på instagram, ifall jag tar kort på något kul. Vi har hittat ett gäng museer vi vill besöka; National History Museum, Science Museum och något krigsmusem, bland annat. Jag känner att vi kommer att ha fullt upp med att kolla på roliga saker ;D Och på lördag blir det ju ut och dansa till Hocico på Slimelight :D Jag är inte supernöjd med outfiten jag fick ihop men det får duga. Det går att dansa i, och jag har med lite roliga ögonskuggor för att se ifall jag i alla fall kan bjuda på ett roligt ansikte till, liksom.

Eftersom jag inte räknar med att posta något mer här förrän tidigast på måndag så säger jag god helg, hitta på något kul och så vidare :) Woop!