Vargtimmen

lovecraftnörderi

Alltså. Saker jag lyckades göra trots vargtimmen igår:

  • Gymma
  • Färga håret
  • Duscha
  • Laga mat + fixa matlåda

Saker jag INTE lyckades göra under vargtimmen igår:

  • Tvätta

Jag är en idiot. Jag har dock fortfarande en hel dröse rena kläder efter min senaste tvättrunda, så jag får boka ny tid (nästa vecka) och få tummen ur då istället. Jag ser i alla fall inte ut som ett trädgårsdland i håret längre, och det är ju smutt! Also, gymma! Woo!

Jag körde lite cardio på löpband + crosstrainer, och sedan tränade jag med fria vikter. Kunde inte använda de vikter jag VILLE ha because någon idiot hade tagit dem och ställt dem intill sig medan hon gjorde annat. FÅR MAN PAXA VIKTER PÅ GYMMET ELLER!? Nä. Ugh. Så jag fick ta ett kilo tyngre och köra lite färre övningar, istället.

Idag var det JÄTTEFINT väder när jag gick till jobb! Awesome :D Känns peppigt och bra. Igår läste jag förresten ut ”The Sword Itself” så nu blir det att ge sig i kast med bok #2 ikväll. Jag hittade även en tecknad serie baserad på de första avsnitten i bok 1 – sedan tar det abrupt slut med en ”Paus” som verkar ha pågått sedan 2013. JOMEN SÅATTEH.

För övrigt gick jag 15k steg igår wooo! Eller ja, 13k. Resten dansade jag ihop hemma innan jag lade mig för att sova. Det gills, det också :) Jag minns att jag en gång i tiden gick 15-25k steg om dagen utan problem. Nu siktar jag på 10k och har lyckats hålla det nästan  varje dag sedan jag började skriva ner det i januari. Yay! Det är typ helgerna/sjukdagar som är undantag. Den här helgen hade jag ju dock 11k på lördagen och 16k på söndagen, så :)

Men ja. Jag skall sluta tjata steg nu :D Ni får ha en trevlig dag osv <3