Avocado

P1020886

En ”Bakom kulisserna” från igår när jag hjälpte mina vänner att filma en grej :) Lustigt nog drömde jag om de här tentaklerna i nättras. Någon hade lagt upp bilder på en macka med avocado och tentakler som de hade gjort. Eh ok what?

Idag var det SNÖ ute när jag gick till jobbet. What! Inga träningskläder med mig idag, jag skall till gymmet när jag slutar. Sistgång hade jag en outfit jag kände mig obekväm i (mitt linne red upp hela tiden när jag sprang, så fick hela tiden dra ner det och försöka rätta till det) så det misstaget tänkte jag inte göra om. Rymlig tisha, eller något åt det hållet. Något som sitter där det skall utan att hålla på och strula. VI FÅR SE.

Annars är planen för idag mest att packa och så inför min tripp till Göteborg imorgon. När jag gymmat skall jag laga mat, se färdigt det jag började titta på på Youtube igår (min senaste grej är tydligen ”Extreme Makeover Weight Loss Edition”, lol), packa och påbörja läsning av del två i First Law trilogy :)

Får för övrigt massage idag på jobb också, woo :3 ALLT ÄR BRA.

Men ja. Seg. Jag har varit seg hela veckan. Svårt att komma ur sängen på morgnarna. Svårt att hålla fokus på jobbet. Inte alls presterat så mycket som jag hade velat, vilket stressar mig. Jag tror att jag skall köra igång min playlist med klassisk musik och BA GÖR. Och som jag skriver detta så kommer ett stycke ur Mozarts Requiem igång, haha :D Bra timing <3

Nåväl. Ni får ha en bra dag! Jag skall se ifall jag inte kan posta något roligare här senare, när min torsdag har kommit någonvart :)