FRUSTRATIONEN

kråkor

HUR ÄR DET ENS FYSISKT MÖJLIGT ATT GÅ UPP TVÅ KILO PÅ TVÅ DAGAR!? Ett kilo om dagen, på hektot exakt. Detta är så djävla knäppt så det finns inte. För två dagar sedan var jag ute och sprang och fick över 15k steg, igår tränade jag styrka och idag väger jag alltså två kilo mer än i söndags. Är min våg trasig, eller vad fan pågår? Hur kan jag gå upp såhär mycket i vikt på så väldigt kort tid?? Jag kan fatta ifall jag hade suttit och sugit i mig tre påsar chips och sex liter cola igår att det påverkar, men jag åt mitt kalorimål och inget mer. Vad fan händer? Fattar ni att man blir trött på detta? :(

Fan också.

Annars är väl dagen bra, hittills. Solen är på väg upp därute, så jag är nöjd över ljuset. Efter jobb idag skall jag springa + tvätta. Jag avvaktar med hennan tills torsdag, eller till nästa vecka. Jag vet inte. Jag orkar inte bry mig just nu. Jag borde ha gjort det i söndags men eftersom jag var ute och sprang då så blev det så sent. Jag borde ha gjort det igår men jag orkade inte. Mitt stora problem är ju att jag har någon form av vargtimme mellan 16-19, typ. Det är då jag inte orkar göra något utan bara blir sittande. Det är därför jag så ofta skiter i min tvättid, eller struntar i att färga håret, eller öh. Ja. Sådant där. Det är därför min springrunda idag är lite tvekis, för risken finns att jag hittar en väg ur det. Jag borde springa på morgnarna istället. Det är en bra start på dagen och jag kan ta det lugnt resten av dagen pga har redan tränat. Jag får se hur jag gör. Är det för kallt ute får jag väl springa på gymmet, liksom? Springa ute är bättre än att springa på löpband, men löpband har ju sina fördelar det med.

Träna. Tvätta. Gör mat. Förbered lunchlådor. I morse tog jag fram kyckling på tining, och så tog jag ur tre urgamla lunchlådor från frysen. Mat som frusit sönder. Tina skiten och släng, liksom. Plötsligt har jag ytterligare tre lådor att förvara lunch i.

…jag borde diska också…