Måndagskväll

P1020846

Detta är nog min favorit-grafitti-vägg i Malmö :D Den är nog till och med bättre än Cthulhubokväggen. Och se, solsken! Hur fint! :)

Anledningen till att jag passerade denna vägg idag – vilket jag vanligtvis inte gör, den ligger inte med vägen hem – är för att jag var på sfbokhandeln och handlade för det LUSH-luktande presentkortet jag fick av Alex i julklapp :)

Vad köpte jag då?

P1020849

De två sista böckerna i First Law-trilogin! Jag är strax över halvvägs genom den första, men ja. Det går snabbare än man tror (180*!) så tänkte att det är bäst att vara redo. Jag betalade ur egen ficka 48:- för dessa två, resten gick på presentkortet. Tack Alex, bra grej! :D

P1020851

Var snackssugen, kollade kylen, hittade jordgubbar. OKEJRÅ. *mumsar*

Klockan är strax efter åtta, jag sprang aldrig idag pga skitkallt ute, och jag har just tittat på filmen The Purge från 2013. Faktiskt bättre än jag trodde att den skulle vara! Enda anledningen till att jag tittade på den är för att jag såg en trailer för The Purge 2 för någon dag sedan och tyckte att det verkade intressant, så då får man ju se den första filmen först.

FÖR ÖVRIGT så bokade jag en bil i Visby igen. Bokat och klart, som man säger :)

Men ja. Nu skall jag äta upp mina jordgubbar och sedan skall jag lägga mig och fortsätta läsa ”The blade itself”. Jag skall ta med träningskläder imorgon och ta mig ut och springa någongång under dagen. Tror dock att det får bli efter lunch – jag har ingen lunchlåda förberedd så jag vetefan vad jag skall äta, vilket innebär att jag måste gå och handla något på typ ICA. Då kan jag inte springa först, utan får äta lunch, låta magen vänta lite och SEDAN springa. Ugh, JOBBIGT. Men ja. Bra ändå. ENDÅ.

Okej, ha en bra kväll! :)


* ”Stå inte där och dröm om brudar och fest. De försvinner i 180, snabbare än man tror!”