När man är cool och rimmar

I min dröm så kom jag till en olycksplats och gjorde det enda naturliga som första reaktion; Jag ropade ut ”Ett ett två! Hallå! Vad står på!

Sedan drömde jag att jag vaknade och bloggade om det. Sedan vaknade jag, och nu bloggar jag om det. Jag drömde även om ett museum med typ femtio enskilda toaletter – alltså inte ens bås, utan egna rum med dörrar osv? Jag var där med Hanna, men så fort vi hade gått igenom kassan och in så var det mommo jag var där med, och hon hade en rullstol (?) som hon parkerade på den enda platsen hon hittade men receptionisten ropade att hon inte fick. Vi struntade i det och gick in på utställningen, men sedan var jag stressad för jag hade ju lämnat min väska med kameran i på hennes rullstol och jag hoppades att ingen hade tagit stolen och väskan för att de stod fel.

Jag har sovit förvånansvärt bra för att vara en söndag. Bra grejer! Bra start på veckan, liksom.

Jag är ju ändå stressad. Magen känns okej iochmed medicinen, men jag är stressad och känner mig jagad. Jag har dock en bra vecka planerad för mig, och har saker att göra både på och efter jobb. Efter jobb så har jag topp-prio på att färga håret pga OMFG DE DJÄVLA RÖTTERNA men det får jag ta imorgon, för idag skall jag fika med Robin. Tur att jag har fika kvar sedan igår, då :) Idag blir det glögg istället för julmust. Bra grejer :) Efter att han har gått vidare så skall jag ta hand om det sista i köket, tänkte jag. Imorgon skall jag förmodligen fixa ett par grejer på stan innan jag går hem, men jag funderar på att skjuta på det tills onsdag och istället fixa håret imorgon så att jag slipper skämmas för hur jag ser ut just nu. INGEN ANNAN BRYR SIG JAG VET, men jag blir tokig varje gång jag går förbi en spegel och ser det här blonda sticka upp från hårbotten. Det här var ju varför jag ville gå natural hair colour igen, liksom. MEN MEN.

Kanske jag skulle ta hem datorn efter jobb varje dag den här veckan och jobba in ett par timmar så att jag kan gå tidigare på fredag? Martin har ju med sig Rigmor och Yvonne när han kommer på kvällen, så det hade varit fint att hinna koka kaffe och ta fram fika och dra en sista dammsugning hemma innan de kommer. Att sitta hemma i hemmets lugna vrå och fixa lite med de sista grejerna för dagen hade kanske varit skönt också. I med henna, och så jobba lite. Då gäller det dock att jag förbereder bra under dagen så att jag har saker att göra även hemma. Liksom… fixa pcaps på dagen, committa grejer på kvällen. Typ :) Vi får se! Ett par timmar tidigare hade varit skönt att gå, liksom.

Nåväl. Dags att dra igång arbetsdagen klokt nu. Jag har sippat frukost och installerat första appen som skall testas :) Ni får ha en bra dag och en bra vecka! Det är sista dagen i November nu så håll ut, liksom! :))