Adventsfikat

DSC_0934

Julfika med Eva och Andreas avklarad! Tomteskum, skumhjärtan, pepparkaksballerina och kanelgifflar pga alla saffransgifflar var slutsålda. Vi drack julmust och snackade skit och det var bra grejer :D Nu har jag dock ont i min axel och tror att jag trots att klockan bara är baaarnet ger upp på julstädandet för idag för att låta armen vila.

Jag gick upp vid halv nio imorse och har sedan dess storstädat badrummet, främst. Jag har även städat i kök och vardagsrum (igen) och hallen och haft mig, men det finns en del kvar att göra. Jag tar det i veckan, dock. Jag har en tillräckligt bra grund för att det bara skall krävas en stund varje dag för att få ordning på det innan helgen + hinna få upp pyntet, så yay me! :)

Skall fixa lite att käka nu strax, och sedan blir det nog lite Netflix på soffan innan jag går och lägger mig. Klockan är ju bara halv sex liksom, så det finns ganska mycket kvar av kvällen innan det är sovdags :P

Jag skall i alla fall slå plast om fikat, så att det håller. Kanske tar med det till jobbet imorgon, eller så får väl någon mer komma över och fika liksom. Låt inte fika gå till spillo!

Jag borde hämta ett paket på Hemköp men jag tror inte att jag orkar dra mig ut mer ikväll. Det är stormvarning utfärdad för kvällen och natten, men det är nära till Hemköp. Får se vad jag känner för efter att jag har ätit sedan, kanske vore skönt att röra på benen lite efter att jag stoppat magen full med mat. VI FÅR SE. Det är julklappar, i alla fall! :)

OKEJ. Fixa saker. Chopchop! :)