Presentkorgar och pannkakor

Det blev ingen fika idag, Robin hade problem att ta sig till Malmö i tid pga tågstrul pga stormen som pågår. Jag jobbade över en liten stund (alltså, verkligen en LITEN stund, vi snackar en kvart) och sedan gick jag ut till Mobilia för att fixa ett par grejor jag behövde från Jysk och ÖB.

På Jysk köpte jag korgar till de gift baskets jag skall ge Rigmor och Yvonne på fredag:

DSC_0951

Kameran var lite ledsen över hur mörkt det är just nu, men jag kommer mest troligt att ta bättre bilder på korgarna när de är klara – det skall fortfarande i åtminstone en blomma i dem också innan jag är nöjd :) Innehållet är, vilket kanske inte helt och hållet syns, som följer:

  • Kaffi från Kränku
  • En adventskalender av choklad
  • Ett litet pepparkakshus man kan tända
  • En burk gotländsk senap
  • Gotländskt knäckebröd
  • Ringmursblandning (té) från Kränku
  • Polkagrisspån från Kränku

En, öh, starkt gotländskt förknippad presentkorg, med andra ord :)) *ler gotlänning* (det finns ju alltså folk som på riktigt har missat att jag är gotländska och därmed blir väldigt förvirrade/förvånade när de hör mig tala)

OKEJ VET NI VAD MER?

Jag har slagit in första julklappen! :D

DSC_0944

DIY-papper! Köpte brunt inslagspapper på ÖB och har sedan stämplat det med röda AT-AT eftersom jag gillar att skämma bort min Star Wars-nörd med Star Wars-nördiga grejer. Plus att det faktiskt ser juligt ut, jag lovar!

DSC_0949

HUR FINT, liksom?

Planen är att slå in alla hans tre julklappar på samma sätt, får se ifall jag tycker att det känns kul eller ifall jag vill göra något eget med de andra två. En throwback till hur jag löste nördpapper förra året:

10424325_885664818118399_8162735546681480220_n

Star Wars-papper från Toys ’R Us och egenhändigt utklippta tomteluvor från tomteklistermärken :D Jag inser också att jag nog aldrig visade detta på bloggen förra året – kunde inte hitta bild på det i arkivet så fick hämta denna från Facebook. Det innebär att de som läser bloggen men inte polar med mig på Facebook typ aldrig sett detta! Det gör de, öh, inte nu heller iochmed lösenordet, men i alla fall :D Förr eller senare släpper jag bloggen fri igen. Vi får se när det händer :)

Ikväll har jag ätit pannkakor med grädde (mest grädde, inte så mycket pannkakor), tagit en dusch samt kollat på Big Fat Quiz of the Year 2006. Jag gillar BFQotY, det är bra shower :D Sjukt roliga människor för det mesta. Det avsnitt (kan man säga så?) jag kollade på igår kväll fick mig fan att fulgarva ett par gånger. Jag går bra ihop med brittisk humor :D

IDAG VAR SISTA MÅNDAGEN PÅ JOBBET FÖR 2015. Jag är på utbildning nästa måndag (+tisdag, så imorgon är sista tisdagen…) och sedan har jag semester, vilket innebär att om två måndagar sitter jag och Martin på ett flyg någonstans på väg mot …öh… Hong Kong, tror jag. Sedan Manila! :)

Men ja. Nu skall jag ta med mig en bok och gå in till min fina säng och lägga mig och läsa. Imorgon efter jobb skall jag fixa håret + städa köket är planen, och på onsdag blir det nog julgran och pynt! :D (obs obs obs MÅSTE städa sovrummet senast torsdag också!!)

För övrigt var det något som smällde väldigt högt förut. Jag skickade till Martin och han frågade ”skott eller bil” och jag svarade ”nej, större än så” för djävlar i min låda vilken bang? MEN jag tror att det var min granne som släppte en tung djävla väska i golvet ute i korridoren, för när jag kollade ut stod hon där bredvid en stor väska och såg trött ut. Om inte annat tänker jag säga att det ÄR så, för alltså. Nä. Inga djävla bomber här. SÅ DET SÅ. #malmö #såatteh