Mitt stormiga lilla hav

Mm, visst är det kul att jag har så mycket roliga saker att säga här hela tiden? :P Tyvärr blir ju bloggen en naturlig outlet för mig att ventilera när saker är dåligt. Mensvärk, sjukdom, stress och numera magkatarr. Jag har ont. Jag är hungrig HELA tiden. Jag äter så mycket jag kan i förhoppning om att det skall lugna monstret i magen en liten stund men det räcker bara så länge. Jag dricker filmjölk. Jag försöker lyssna på kroppen och inte stressa den mer än jag måste. Jag är bara så väldigt, väldigt trött på att gå runt i en kropp som känns som en gammal tant, ni vet. Åkommor och besvär. Ugh.

OKEJ. Jag tvättade inte igår. Jag färgade inte håret heller. Jag pillade vid datorn och fixade den där grejen Frans ville ha hjälp med, och sedan gick jag och lade mig tidigt och tänkte läsa en bok men låg istället och pillade på mobiltelefonen tills jag bestämde mig för att det var sovdags. Vaknade imorse och kände mig inte det minsta utvilad, trots att jag tror att jag fick sova natten igenom? Jag minns i alla fall inte att jag har studsat inatt, så vi kan ju hoppas att jag är piggare än jag känner mig just nu.

Tisdag. Det känns inte ens som en tisdag. Det känns som en onsdag, och det är orättvist för då är veckan längre än den borde eftersom nästa onsdag kommer imorgon. Helgen blir bra. På fredag är det ju julfest på kontoret och på lördag kommer Linnea och har pyjamasparty med mig. Vi skall se på gamla 80talsrullar, leka med smink, ha på oss pyjamasar, äta pizza och dricka varm choklad. Det blir awesome :) Känns som en bra grej att köra när man eventuellt är bakfull också, beroende på hur hårt festande det blir på fredagen.

Det är varmare idag. Igår var det -3 vid den här tiden; idag är det 5. Det vrålar i något rör. Fruktansvärt irriterande ljud. Det skär genom öronen. Som en tågvissla liksom? HRRRRRRRRRRRRR. Okej röret håll käft pls.

När man inte mår riktigt bra så blir alla irritationsmoment cirka femton gånger värre. Det är känd matematik. Jag mördar snart någon.

Annars funderar jag mest på julklappar och Filippinerna. 20 dagar tills vi åker; om 20 dagar har vi landat i Manila och tagit in på vårt hotell. Eller så. Jag vet inte, jag orkar inte räkna på tiden, men det är vad som skall se på dagen om 20 dagar i alla fall. Om 21 dagar träffar vi pappa och Prescilla på flygplatsen i Cebu. ALLT ÄR BRA. ♥

Frukost. Vilket skämt. Vi vet ju alla att vad jag än äter nu så kommer jag att behöva äta igen om typ fem minuter. Monstret kräver det. Havsmonstret. Han som bor i mitt stormiga lilla hav till mage.