Trams, 21 & 30 dagar kvar

Jag har bestämt mig för att göra pasta idag. Det innehåller en miljard kalorier och jag som inte ens tränar just nu, men vafan. Det är vad jag vill ha, så skit i resten. Jag vet att det är bra grej att försöka hålla sig nyttig nu när jag har problem med magen, men ibland får man också göra det som är gott. Okej, i ärlighetens namn är jag just nu väldigt BRA på att göra det som är gott och kanske inte allt som är nyttigt, men jag orkar inte bråka om det. Jag vill bara få äta och tycka att det här är nice och inte behöva ha ångest över vad jag äter. Magen är ju till störst del beroende på ångest/stress/depression så jag tänker inte elda på de känslorna. Istället tänker jag äta min superonyttiga pasta och bara NJUTA. Fuck yes.

Jag är sugen på att klippa mig. En decimeter eller något. Friska upp håret lite, få lite nytt liv i det. Det långa är fint men det är också ganska tråkigt, egentligen. Finns inte så mycket man kan göra med det, mer än att antingen ha det utsläppt eller sätta upp det i en rufsig tofs. Köper jag en locktång så kommer lite kortare hår att vara enklare att styla. Och det handlar ju inte om att gå full Uma Thurman i Pulp Fiction, utan liksom hugga av en bit på det bara. (jag har ju faktiskt haft Uma Thurman i Pulp Fiction-frisyr en gång i tiden) (men det är typ 11 år sedan?)

1931531_102186533132902_843224_n

Jag har huvudvärk på gång. Jag är trött. Jag vill sova. Eller ja, jag vill få tvätten klar och jag vill färga håret och jag vill äta min onyttiga pasta och jag vill se på film och SEDAN skall jag sova.

Jag vill egentligen storstäda. Jag orkar inte idag, för min mage gör ont och jag är så djävla TRÖTT, men jag hade velat ha allt julstädat och fint och skura golven och tvätta fönstren och upp med julpynt och ba MYSA. Men jag får se vad jag kan göra i veckan, det finns fortfarande tid. Jag kan julstäda på lördag, eller på söndag. Första advent på söndag! HUR GICK TIDEN SÅ SNABBT PLÖTSLIGT. 21 dagar tills vi åker till pappa, och jag längtar min fördärvad. Sakn.

Men ja. Julpynt! Ni vet vad det innebär ju. Bered er på …BILDSPAM! Så fort allt är uppe så kommer den årliga dumpen av bilder på mitt julpyntade hem, så ha! JULPEPPEN! Bra grejer.

Men först och främst: Pastapeppen. Så det så.