Finkött, bortdomnade fötter och snööööö

Måndag. I vanlig ordning med cirka noll (lögn) sömn föregående natt. Jo, lite. Ibland. Mellan varven. Det tog mig i alla fall över en timme att somna. Det är så frustrerande! Ögonen sved av tröttma, hela kroppen skriker efter sömn, sängen är bekväm, jag hade inte allt för mycket i skallen som snurrade – så varför i helvete får jag inte somna på söndagar? Raaaah! Nåväl.

DET ÄR SNÖ UTE. Det är helt galet! Jag kom av tåget i Göteborg i fredags efter att ha passerat flertalet bilar med frostade rutor, och det var så satans kallt. Så kommer vi hem till Martin och han lagar oxfilé (!!!!) till oss och alla på Facebook ba ”DET SNÖAR I MALMÖ” och jag kände mest lolwut, det är skåne det snöar liksom aldrig? Men ja, det är snö här. Snö och skitkallt. Eftersom jag packade med en sjuktrött hjärna i torsdags så missade jag typ hälften av allt jag egentligen behövde ha med till Göteborg, som typ långkalsonger och jeans? Jag fick ta på mig lårhöga strumpor och mina tunna djävla fejkskinnbyxor för att täcka benen och när jag gick hem från tåget igår kväll så domnade fötterna bort i kylan, haha. Idag blev det täckjacka och vinterkängor!

Jag har tvättid idag wooo! Jag trodde att den var nästa vecka, men det står så fint och prydligt uppskrivet i min (analoga) kalender så det blir ju jättebra. Jag har typ två maskiner tvätt, kanske tre-fyra, och sedan är det klart, så det blir awesome. Skall även försöka hinna med att färga håret + fixa en logo som Frans ville ha inför helgens lajv. Sistnämnda kräver dock att jag lyckas lokalisera var min CS3-skiva är, men ja. Det löser sig :)

Det är jättemysigt att se snö på taken utanför kontoret :D Jag är nöjd! Jag har fortfarande ont i magen, dock. Djävla magkatarr. Martin tipsade dock om att filmjölk kan hjälpa och vi köpte hem lite i helgen och det gav i alla fall liiiite effekt. Tillräckligt för att det skall vara värt det! :)

Mommo gav mig en femhundring att köpa julklapp åt mig själv för och jag funderar på att kanske köpa en locktång för det. Jag har velat ha en locktång väldigt länge nu. Jag brukade ha en förr i tiden men den har försvunnit någongång i alla flyttar jag har gjort på sistone. Flyttar. Flytter? Flytter va? Jo. Skitsamma. Locktången är borta oavsett, så jag tänkte nog knalla ut till Netonnet typ imorgon kanske och köpa en ny. Då kan jag locka håret inför julfesten på fredag! (ifall det finns en spegel med uttag intill här på kontoret, dvs)

Ok men apropå skönhet: I somras spontanköpte jag ögonbrynssmink (säger man så? typ ögonskugga för ögonbrynen liksom?) och igår spontantestade jag för att jag var på väg till sängs men fick Peppen™ och HALLÅ varför har jag inte använt detta förut? :o Det blev ju asbra! Skall experimentera lite till och se, men det kändes som bra grej. Jag inser att jag tydligen har för ljusa ögonbryn för hårfärgen, liksom. Det blonda är tydligen för blekt för det röda. Ögonbrynsfärgen är ju mörkare röd~ish så ja. Om jag får till bra ansikte på fredag så får ni kanske till och med en selfie så kan jag visa hur det ser ut :)

Okej, nu skall jag fortsätta med jobb och magont. Ni får ha en bra dag och wheeeee snö!